2777
2789
عنوان

مجبورم نقش بازی کنم که طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 45 پست
ببین مجبورم. فقط خواهشا راهکار بده. آدم طلاق گرفته چطور رفتار میکنه؟

وقتی قدرت نه گفتن نداری،وقتی مهر طلبی،وقتی هنوز به بلوغ نرسیدی و نمیتونی با جسارت تمام خودت برای زندگیت تصمیم بگیری میشه اینکه باید نقش بازی کنی و محرم ترین فرد زندگیتو از همه مخفی کنی!چرا واقعا؟؟برام عجیبه دختر خوب پای تصمیمت وایستا هرچی شده هراتفاقی که افتاده حتی اگه تمام پل های پشت سرتونم خراب کردید اگه تصمیمت بر موندنه به همه بگو زندگیمو میخام و تلاش کن دوباره درستش کن زمان حلال تمام مشکلاته

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ر..ید تو اون زندگی ک نتونی توش واسه خودت زندگی کنیبرو کلاس بازیگری

انقدر دخالت کردن تو زندگیمون دیگه برای اینکه فشار هاشون کم بشه این کارو میکنم تا چند ماه دیگه کارای مهاجرتمون رو انجام بدیم و بریم یه کشور دیگه تا دستشون بهمون نرسه

بخوای همش گریه کنی که واقعا افسرده میشی خودتو نابود می‌کنی!غذام کم بخوری سؤتغذیه میگیری همه اینکارارم کردی چطوری همدیگرو ببینین خیلی مشکله که

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
وقتی قدرت نه گفتن نداری،وقتی مهر طلبی،وقتی هنوز به بلوغ نرسیدی و نمیتونی با جسارت تمام خودت برای زند ...

دختر الان ۱۰ ساله دارم سر شوهرم میجنگم. از دوران دوستی تا الان که باردارم ازش. ولی خب یه جاهایی انقدر اذیتمون میکنن انقدر حرف و فحش و عاق والدین و همه چی میگن واقعا روحیمون آسیب میبینه. منم مادام العمر این کارو نمیکنم چند ماه وانمود میکنیم و بعدش یه بار مهاجرت میکنیم و تموم میشه قضیه

دیگه حتی دستشون هم نمیرسه. تو تاپیکای قبلیم هست حتی خودمو یه بار خواستم بکشم ولی فکر اینکه همسرم بعد من چیکار میکنه نزاشت انجام بدم

بخوای همش گریه کنی که واقعا افسرده میشی خودتو نابود می‌کنی!غذام کم بخوری سؤتغذیه میگیری همه اینکارار ...

شاغلم عزیزم غذا رو بیرون میخورم شوهرمم به بهونه کار میبینم همش چند ماهه این بازی مسخره

شاغلم عزیزم غذا رو بیرون میخورم شوهرمم به بهونه کار میبینم همش چند ماهه این بازی مسخره

خداکمکت کنه ولی به نظرم نیاز نیست خیلی شلوغش کنی خودتو اذیت کنی خوبه که شاغلی زیاد نمیبیننت همین که کم حرف بشی آسته بری آسته بیای باید کفایت کنه تا تموم بشه راحت شین

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
دختر الان ۱۰ ساله دارم سر شوهرم میجنگم. از دوران دوستی تا الان که باردارم ازش. ولی خب یه جاهایی انقد ...

قوی باش عزیزم هرکار فکر میکنی صلاحته انجام بده ولی با یه مشاورم صحبت کن انشاا.. بهترین ها سر راهت قرار بگیره و به آرامش برسی

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

جمعه شد و تینیجرای رمان دوست ریختن تو سایت

😐 والا الان ۲۰۰ تا تاپیک راجب همین موضوع دارم. به شنبه و یکشنبه هم ربطی نداره تقریبا هر روز این مشکلمو تاپیک زدم. 

خب راهکاری نداری چرا الکی وقت ملتو میگیری؟ 

😐 والا الان ۲۰۰ تا تاپیک راجب همین موضوع دارم. به شنبه و یکشنبه هم ربطی نداره تقریبا هر روز این مشک ...

وسط که جسارت ازدواج مستقل از خانواده را داشته الانم لنگ حرف خانواده نیست که اجازه بدن ادامه بده یا نه 

وسط که جسارت ازدواج مستقل از خانواده را داشته الانم لنگ حرف خانواده نیست که اجازه بدن ادامه بده یا ن ...

بحث اجازه نیست بحث اعصابه. واقعا گند زدن به اعصاب جفتمون. آدم هم تا یه جایی میتونه تحمل کنه. آخه من هر چی بگم شما تا از نزدیک نبینی درک نمیکنی