2777
2789

امروز داشتم رانندگی میکردم بریم بیرون شهر بعد بابام گفت برو‌ راهنما بزن کنار و بپیچ پشت سرت ماشینه 

رفتم سمت راست جاده و با همون سرعت پیچیدم😐🤣🤣🤣

نگو‌منظورش اینه برو سمت چپپپپ خب من چمیدونستم اون مسیر رو نرفته بودم اصلا 

کلی بابام غر زد بعد مامانم به بابام غر زد که چرا قشنگ بهش نگفتی اصلا تو حرف نزن بزار خودش بره 

بعد با هم دعواشون شد بعد با من دعوا کردن و....😐😐😐🤦‍♀️

بخدا گند میزنن تو‌اعتماد به نفس آدمممم اه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 من میبینم راننده خانومه از ماشینش فاصله میگیرم

به رانندگی خودت اعتماد نداری برای اونه 

وگرنه کسی که راننده هست باید مراقب باشه.همه که خوب رانندگی نمیکنن 

من خودم ماشین دارم رانندگی میکنم ولی بابام بد گفت خب.اگه نمی‌گفت خودم میرفتم اصلا 

بدترین حس دنیا:اون موقع که داری رانندگی میکنی و بقیه به خاطر رانندگی تو باهم دعواشون میشه تو ماشین😂 ...

😂😂😂😂دقیقااااااا 

بابا از بس دخالت میکنن و حرف میزنن 

من همیشه خودم میرم با خانواده نمیشینم

البته بابام کمکم کرد که شدم راننده اما الان غر میزنه

به رانندگی خودت اعتماد نداری برای اونه وگرنه کسی که راننده هست باید مراقب باشه.همه که خوب رانندگی نم ...

راستش از خانوما میترسم بدون راهنما می پیچن جلوت 

اینه نگاه نمیکنن اصلا 

ترمز میگیرن یهویی و...

راستش از خانوما میترسم بدون راهنما می پیچن جلوت اینه نگاه نمیکنن اصلا ترمز میگیرن یهویی و...

😂😂😂😂😂

از بس مردا غر میزنن ادم جرئت نمیکنه.از بس هم میشینن کنار ادم نظر میدننننن

والا من اصلا با خانواده نمیشینم با ماشین خودمم میشینم 

با ماشین بابام که میشینم همش میگه اروم و پدرشو در اوردی و.... بعد خودش پدر ماشینو در میارع 

😂😂باباها کلا همینن

😂😂😂😂بخدا خودش ماشین رو پارک میکنه کنارش رو قشنگ میکشه به دیوار مبگه هیچی نشد هیچی نشد بعد خدا نکنه من یا مامانم یه خش به ماشینش بندازیم😂😂😂مامانم که به بابام میگه توام حق نداری با ماشین من بشینی😂😂😂

😂😂😂😂بخدا خودش ماشین رو پارک میکنه کنارش رو قشنگ میکشه به دیوار مبگه هیچی نشد هیچی نشد بعد خدا نک ...

بزار اولم بگم ماشالله چش نزنم 

سه تاتون ماشین دارین؟ 

مجردی بیام خواستگاری 😂

راستش از خانوما میترسم بدون راهنما می پیچن جلوت اینه نگاه نمیکنن اصلا ترمز میگیرن یهویی و...

اون زمان که میرفتم آموزش خب با اقا من رفتم یاد گرفتم.چون معتقدم مربی های خانم میترسن خودشون کلاج و ترمز میگیرن و راننده تحویل نمیدن 

بعد میرفتم آموزش مربیم ار این مربی های خانم خیلی بدش میومد🤣🤣🤣میگفت نگا نگا اصلا نگفت بهش راهنما بزنه 

نگا اصلا ایست نکرد همون راننده تحویل داد این🤣🤣🤣🤣انقدر غر میزد