2777
2789

دوره هام 32روزه ست،امروز روز 25دوره ست،علائم دیگه ای جز این درد و ورم ندارم.بنظرتون علتش چی میتونه باشه؟

قبلا فقط یکی دو روز قبل از پری درد و ورم سینه داشتم اونم ن ب این شدت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دراقدامم چن روز دیگه موعد پریمه گه گاهی تخم دانمـ تیرمیکشه 

ولی نمیخوام خودمو امیدوارکنم

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
منم دراقدامم چن روز دیگه موعد پریمه گه گاهی تخم دانمـ تیرمیکشه  ولی نمیخوام خودمو امیدوارکنم

من اونم ندارم😕فقط همین درد و اینکه بزاق دهنمم زیادشده.چند ماه اقدامی؟

چه جالب منمـ۵ماه اقدامم ماه پیش خیلی امید داشتم ولی نبودمـ

این ماه هم احتمال زیاد نیستم 

انتظارخیلی سخته😔

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
چه جالب منمـ۵ماه اقدامم ماه پیش خیلی امید داشتم ولی نبودمـ این ماه هم احتمال زیاد نیستم  انتظ ...

خیلی بده،مخصوصا واسه من ک دوتا سقط و ی بارداری شیمیایی داشتم

انشالله به حق همین روزای عزیز ماهم مامان شیم

هربچه ای میبینم یادم میاد میگم خوشبحالشون خیالشون راحت شد

انشالله به حق همین روزای عزیز ماهم مامان شیم هربچه ای میبینم یادم میاد میگم خوشبحالشون خیالشون راحت ...

نوبت ماهم میشه،ایشالا ک همین ماه جواب مثبت میگیری

خیلی بده،مخصوصا واسه من ک دوتا سقط و ی بارداری شیمیایی داشتم

الهــــــــــــی عزیزم پیگیری کن که ایندفعه مشکلی برات پیش نیاد

نوبت ماهم میشه،ایشالا ک همین ماه جواب مثبت میگیری

مرســــــــــی عزیزم ـ انشالله همه منتظراجواب بگیرن 

من دکترگیاهی رفتم گفت ضعف رحم داری بهم آبزن نگهدارنده حمل داد که ازسقط جلوگیری میکنه