2777
2789
عنوان

بیاین بگین دلیل این رفتار خواستگارم چی بوده 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 21 پست
نه این چه حرفیهاصلا از این فکرا نکن

آخه چرا این کارو کردن ؟ چرا دو خط تعریف و تمجید نوشته مادرش بعد دو روزه هیچی نگفته

میتونست بگه به فلان دلیل متاسفانه مناسب هم نیستن و تمام

نه اینکه من الان تو این حال باشم و شرمنده پدر مادرم که از اول گفتن رد کنیم 

چیزی بهم نگفتن خانوادم ولی من ناراحت و شرمنده شدم انگار

تازه تعریف از خود نباشه داییمم می‌گفت من خیلی زیباتر از پسر اونا هستم 

آخه چرا این کارو کردن ؟ چرا دو خط تعریف و تمجید نوشته مادرش بعد دو روزه هیچی نگفتهمیتونست بگه به فلا ...

شرمندگی نداره عزیزم

سختش نکن

بعدم

من یه دوست داشتم خواستگارش پاییز رفت دیدتش دیگه ادامه ندادن

دوباره فروردین بعدش رفت خواستگاریش

بابای پسره مریض شده بود درگیر اون بودن

هزاران دلیل میتونه داشته باشه

این به هیچ وجه برای شما خجالت و شرمندگی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمندگی نداره عزیزمسختش نکنبعدممن یه دوست داشتم خواستگارش پاییز رفت دیدتش دیگه ادامه ندادندوباره فرو ...

ممنون از حرفات آرومتر شدم ♥️ایشالا هر چی برام خیر و خوشبختی به همراه داره همون بشه 

آره والا ناراحتم من که پدر مادرم از اول گفتن نه من گفتم یه فرصت بدیم دیگه خانواده اونا هم فوق مذهبی ...

ناراحت نباش

این داستانا واسه همه دخترا پیش میاد

واسه پسرا هم که همیشه پیش اومده، صدجا میرن خواستگاری تا بله میگیرن

چی بگم خیلی ناراحت شدم حس میکنم غرورم جلوی خانوادم خراب شد

نه عزیزم،ناراحت نباش،خانواده فقط خیر و صلاح آدمو میخوان،آدم جلو عزیزترین و مهم ترین آدمای زندگیش با یه خواستگار که سرافکنده نمیشه مطمئن باش اونا اصلا فکر هم نمیکنن به این قضیه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚