2777
2789
عنوان

نه به تاپیک ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 91 پست
البته مدیریت سایت با خرافه مشکل نداره! فقط با بعضی حرف های حق مشکل داره

اون براشون هزینه دارا اخه

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
اونایی که میگن عنوانو میبینن نرن درسته کسی که نوشته تو عنوان باردارا نیان ادم نمیره،، ولی اونی که نو ...

وای خدا این طور که شما میگی اگه یک پخ هم بهت بگن میوفتی پس

تو فیلیمیو توی اپارات فیلم عاشقانه هست ترسناک هست و خلاصه هر ژانری

کنارشم نوشته ژانرشو حالا ایا شما میری اونجا بگی این چه فیلمیه گذاشتین ترسیدم و فلان شدم؟

انگار دست و پای یک عده رو می بندن و بزور فیلم و متن ترسناک نشونشون میدن خخخ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسنک جان از شما بعیده دقیقا حرفت مثال بارز  خودخواهیه مثل اینه من باردار باشم بیام خونه شما چند ...

من‌اصلا بحثم ترسناک بودن نیس خب میتونن از یه چیز ترسناک دیگه حرف بزنن ولی اینکه موضوع تاپیکشون از بارداری و از دست دادن نوزاده معلوما یه زن باردار استرس میگیره عواقبشم افسردگی بعد از زایمانه وگرن تاپیکای ترسناک دیگه خودمم بودم ولی این یکی تاپیکو نمیتونم هضم کنم از دیشب ب شدت استرس گرفتم نزدیک زایمانمه و اون حرفا حالمو داغون کرده

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
خب عزیزم آدم ازروکنجکاوی میره میخونه بعدشم همه میدونن جن وجودداره احتیاجی به تعریف کردن نیست که نتیج ...

خب عواقب کنجکاویشم بپذیره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

وقتی نوشته ترسناک و شما بازم بازش میکنی و میترسی خودت مسئول کنجکاوی خودت هستی نه دیگران

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

دیگه هر کی کنجکاوه عواقبشم باید بپذیره والا بچه که نیستیم وقتی من بدونم یه موضوعی باعث آزارم میشه نباید سرک بکشم اگه رفتم مشکل از منه .اینهمه حوادث واقعی وحشتناک تو جامعه اتفاق میافته چقدر میتونیم چشم و گوشمونو ببندیم اگر توانشو دارین پس راحت میتونین  از کنار تاپیکی که مورد علاقه ی کاربرای دیگه س و باعث ترس و استرس شما میشه بگذرین و واردش نشین

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
ماشالا چقدر همه دعوا دارن و جنبه انتقاد فراوان والا پشیمون شدم ببخشیدا تاپیک زدم

نه گلم انتقاد پذیر باش

واقعیته وقتی میگن یه کاری نکن و ضرر داره وقتی انجام بدی دودش تو چشم خودت میره

مصداق بارز این قضیس

اون بنده خداها هم میگن باردارا نیان خیلی سلیس و روان

اتفاقا ب علایق شما احترام میزارن که میگن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
وای خدا این طور که شما میگی اگه یک پخ هم بهت بگن میوفتی پس تو فیلیمیو توی اپارات فیلم عاشقانه هست ت ...

به شما چه اصلا ریپلای میکنی برو دوغتو بنوش بابا

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
خانوم باردار میاد اطلاعات کسب کنه یکم سرگرم شه نکه یه مشت اراجیف راجب بارداری و اجنه بشنوه ظاهرا ماد ...

وای شنیدی میگن برای کر چه بخونی برای گور چه برقصی ؟

من دیگه هیچی نمیگم سکوت 

منو ریپلای نکن

دیگه هر کی کنجکاوه عواقبشم باید بپذیره والا بچه که نیستیم وقتی من بدونم یه موضوعی باعث آزارم میشه نب ...

حوادث وحشتناکی که تو جامعه اتفاق میافته حوادث اجتماعیه ما باید ببنیمو و کمک کنیم به مردم 

نه این حوادث تو تاپیکای اینجا که زاییده ذهن یه عده بیمار شیزوفرنیه که ما بهش پر و بال میدیم و میگیم جالبه واقیعیه و این باعث میشه این آدمایی که مشکل روانی و توهم دارن نرن دنبال درمانشون

با این همه خرافاتی ک ملت دارن معلومه جای پیشرفت نمیمونه

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️