2777
2789
عنوان

نه به تاپیک ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 91 پست

عزیزم من تاحالا تاپیک ترسناک نزدم ولی این تاپیک ها رو دوست دارم و اکثرا  میخونم 

به نظر من اینجور تاپیک ها برای یه عده که نمیترسن جذابه

خب خانومای باردار و کسایی که میترسن میتونن وارد نشن و نخونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافه و ترسناک به نظر من باید جدا بشه.

ترسناک تاپیکیه که معمولا از عنوانش هم مشخصه. خانوم باردار می تونه نره و نخونه.

ولی ترویج خرافه فرق می کنه. این برای کل جامعه مضره. این که بیاییم بگیم تا چهل روز مواظب بچه باشین جن نبره!!! فلان آیه رو بخون فوت کن به آب و  بذار بالا سرت که آل نیاد...ایناس که باید باهاشون مبارزه بشه.

عکس پروفایل ترسناک ندیدم من. نرام هست. اونم به نظرم ترسناک نیست. عکس پروفایل خودم اوایل عضویتم یه مگس بود. اومدن بهم گفتم این عکس ما رو اذیت می کنه. به نظر خودم خیلیم بامزه بود. ولی مجبور شدم عوض کنم که بقیه اذیت نشن. بعضیا زیادی حساسن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
والا تا حالا ندیدیم یه مطب از بارداری پر بازدید بشه همش این چیزای چرت پرت

چون این نشون میده خب بچه ها بیشتر ب چه موضاعاتی علاقه دارن 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
عزیزم اینجا یه سایته عمومیه و علایق همه متفاوت اول تاپیک هم موضوع ذکر میشه تا اونایی ک دوس ندارن وار ...

ادرسش چیه من دوست دارم

بعدم اینقد بدم میاد از اینهایی که میگن بچه ها اینجا زن باردار هست .هست که هست چشم دارن که میان سایت عنوانم می بینن خب نیان

جمع کنید این حرفهای مسخره رو 

سایت عمومی نیست ما عمومیش کردیم اسمش نی نی سایته حتی عنوانشم ترسناکه کنجکاوی باعث میشه یه عده برن ...

سایت عمومی نیس پ چیه خصوصیه؟؟ اینجا حتی اقایون هم میتونن بدون ایجاد مزاحمت باشن موصاعاتی ک نباید راجبش تاپیک زد رو هم مدیر سایت و نی نی یار ها ذکر کردن .. موضاعات دیگه ازاده مگر از اون چهار چوب قوانین خارج شه

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

عده ادمای مریض جمع میشن تاپیک ترسناک میزارن مخاطب جمع کنن بعد مدعی میشن باردارا نیان خب این سایت پولشو از همین باردارا درمیاره باید مدیرش پاسخگو باشه ک نیس پول مهمتره 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
ادرسش چیه من دوست دارم بعدم اینقد بدم میاد از اینهایی که میگن بچه ها اینجا زن باردار هست .هست که هس ...

خانم باردار حساس میشه و حتی ترسم رو نوزاد تاثیر بد داره خانم باردار فقط خودش نیست که باید مواظب بچشم باشه مسئولیت داره در برابرش شما جمع کنید ااین حرف مسخرتونو خانم شجاع

ادرسش چیه من دوست دارم بعدم اینقد بدم میاد از اینهایی که میگن بچه ها اینجا زن باردار هست .هست که هس ...

نمیدونم یه خانومی بود هر شب یه داستان ترسناک میزاره عروس قجری رو سرچ کن بعد برو تو تاپیک های مدیر تاپیک