2777
2789

من مستقلم جدا شدم با پسرم زندگی میکنم خونه دارم از خودم 

یک پسری یکسال مزاحمم میشد بعد از سر کارش در خونم بود اونقد تو کوچه وایمیستاد تا درو براش باز کنم یا میگفت باز کن برم سرویس یا سرده یا انقد زنگ میرد بقیه همسایه ها کنجکاو شده بودن پلیسم زنگ زدم اومد اخطار داد بهش ولی فایده نداشت

به دوست دخترای قبلیشم خیلی وابسته شده بود بعد کات اونا داغون شده بود 

خلاصه این پسر دست از سر من برنداشت شماره پدرشو داشتم ولی دلم نمیومد ابروشو ببرم 

ولی دیگه مجبور شدم چند باری که به پدرش گفتم پدرش حتی یک شب اونو زد و گفت حق نداری مزاحم این خانم بشی ولی بازم می اومد 

مشکل اینجا بود که حتی هیچ هزینه ای برام نمیکرد جز کافه و گاهی خیلی کم نهار و شام که البته من وقت اینکارارو نداشتم

تا بلاخره دیشب بعد اینکه رفت سراغ دختر پولی و پولشو اونجا خرج کرد و اومد برام تعریف کرد 

و شروع کرد که تهدید ابروریزی جلوی پدرم (چون پسرمو تعقیب کرده بود خونه پدرمو پیدا کرده بود)و تهمتای ناموسی و بهم گفت هر چی خرج کردم بهم پس بده و ازت پول میگیرمو و فلان 

خیلیم شکاک بود دائم توهم داشت من دوست پسر دارم و خیانت کردم

منم ساعت ۱۲ شب ماشینمو برداشتم رفتم در خونشون

اول رفتم بالا از پله ها محلم ندادن به پلیس زنگ زدم اومد 

بعد پدره که انگار با پسرش هم دست بود با کمال وقاحت میگه خودت چرا با پسرم بودی

خب اخه چی بهت بگه بگو خودت دیدی هزار بار زنگ زدم گفتم پسرتو از دم خونه جمعش کن میلیاردام تماس بلاک شده تو گوشیم داشت مریض روانی بود پسرش 

مادر دوست دختر قبلیشم رفته بود در خونه اینا علم شنگه راه انداخته بود چون پسره مزاحم میشده

و البته قبلیام مادراشون بهش اخطار میدادن 

ولی دیده بود من کسیو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست میگه اون میومده تو چرا دیگه باهاش قرار میگذاشتی .شأن خودت رو آوردی پایین ..مگه هر کی بیاد مزاحمت ایجاد کنه باید باهاش قرار گذاشت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

متوجه نشدم، اگه مزاحم بوده چرا توقع داشتی برات خرج کنه؟یا کافه رستوران باهاش رفتی

خب مشخصه با هم دوست بودن نمیدونم چرا اینطوری تعریف کرد

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

از تعریفات مشخصه که باهاش تو رابطه بودی دیگه مزاحم چیه وقتی باهاش کافه میرفتی ناهار و شام میخوردی تو خونت راهش میدادی اگه واقعا مزاحم بود باید زنگ میزدی به پلیس آدم به مزاحم جواب پس نمیده که بخواد ثابت کنه خیانت!نکرده

حق کاملآ با پدره هست 

شعر سواری دولا دولا نمیشه 

نمی‌خواستی ولی در رو باز میکردی.

نمی‌خواستی ولی کافه می‌رفتی 

و برات خرج می‌کرد ؟!

مگه نامزدت بود کپنمران ابروت پیش همسایه ها بودی می‌گذاشتی آنقدر بمونه تا مردم زنک بزنن پلیس.

یعنی هر کی بیاد دم در بچه جیش جیش دارم سرده در رو باز میکنید کافه میرید؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

میمردم درو بازنمیکردی و دوستی نمیکردی

بعدم برو همه جوره شکایت کن ازش تا غلط اضافی نکنه 

بعدم برو ی محله دیگ خونه بگیر 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب راست میگه اون میومده تو چرا دیگه باهاش قرار میگذاشتی .شأن خودت رو آوردی پایین ..مگه هر کی بیاد مز ...

چون سردش بوده 🥴

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب تو چرا باهاش کافه رفتی و چرا رو دادی و در باز کردی براش 

مقصر خودتی که پا دادی بهش

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش