شرقی_غمگینم مدیر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 309 عنوان زن دوست نامزدم برای نامزدم کادو گرفته برا من نه | مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 54 پست رفته بود ی کشور دیگهبرگشته برای نامزدم کادو گرفته برای من نهخیلی پیک مین بعضیا😂 1404/08/04 | 04:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسودا عضویت: 1404/08/04 تعداد پست: 24 من بودم زنه رو ...میدادم ک توچکاره نامزدمی ک واسش چی گرفتی اگه اینقد دست ودلبازی واسه شوهر خودت بگیر
شرقی_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 309 عزیزم ناراحتی نداره به دستمال های گردگیری قشنگ تبدیلش کن و هفته دیگ دعوت کن جلوشون استفاده کن😉 مشکل نامزد خودمم هستببین چقدر باید گلابی فرضت کنن ک بدونن بهت برنمیخوره زنتو ادم حساب نکننالان من ی چیزی بگم سری طرفداریشو میکنه
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 9300 مشکل نامزد خودمم هستببین چقدر باید گلابی فرضت کنن ک بدونن بهت برنمیخوره زنتو ادم حساب نکننالان من ی ... پس بفهم ی سر و سری باهم دارن اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
شرقی_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 309 من بودم زنه رو ...میدادم ک توچکاره نامزدمی ک واسش چی گرفتی اگه اینقد دست ودلبازی واسه شوهر خودت بگ ... بعد تو روی من انقد ادای دوست و رفیق و قربونت برم میادتولد من بجز تبریک هیچی نگفت برا نامزدم کادو گروون گرفتناینم از اینباربعد به بقیه میگه پیکمی
شرقی_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 309 اگه چیز اسپرتیه و سایزت میشه تو بپوشش😁 ترجیح میدم بندازمش تو سطل اشغالخودمو کوچیک کنم اشغالی ک اون گرفته رو بپوشم؟
شرقی_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 309 خوبه متاهلِ طرف شوهرش اگر یکم عقل داشت میفهمید چرا زنش برای ی مرد دیگه کادو میخره یعنی چی خیلی رفیق زیاد دارنرفاقتیه مدلشونولی ایشون فقط به نامزد من توجه میکنه انگار من وجود ندارم
مریم_مامان_حنا_کوچولو عضویت: 1394/06/11 تعداد پست: 2954 ترجیح میدم بندازمش تو سطل اشغالخودمو کوچیک کنم اشغالی ک اون گرفته رو بپوشم؟ اخه لجش درمیاد اینجوری
شرقی_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 309 اسی مطمئنی تیک و تاک ندارن تیک و تاک ندارننامزد من جلوشون ضعف دارهیکسره هم طرفداری اون خانومو میکنهیبار بحث شد دعوا شد انقد پشتش درومد اعصابم خراب شد
شرقی_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 309 پس بفهم ی سر و سری باهم دارن سر و سر ندارندستشون به خرج کردن میره برای نامزد من اینم جلوشون انگار ضعف داره
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1805 تیک و تاک ندارننامزد من جلوشون ضعف دارهیکسره هم طرفداری اون خانومو میکنهیبار بحث شد دعوا شد انقد پشت ... خب چه دلیلی داره تو روی شما ازاون دفاع کنه؟!یکم نکته بین باش آواکادو سایت🥑
alireza1237357 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1024 کار خوبی نکرده به نظرم ارتباط با همچنین دوستی درست نیست چون میخواد ما بین تون و بهم بزنه مواظب زندگیت باش
شرقی_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 309 اخه لجش درمیاد اینجوری نامزد خودم اگه شعور داشت میفهموندک رفتارش اشتباههولی خودش خرذوقه رو ابراس من چی بگمبپوشهبه جهنم
شرقی_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 309 خب چه دلیلی داره تو روی شما ازاون دفاع کنه؟!یکم نکته بین باش چون ببین خیلی باهاش خوب رفتار میکنن براش خرج میکنن اینم احساس دین میکنهرو مخمم هستچجوری باید رفتارکرده باشی ک طرف به خودش اجازه بده نامزدتو نادیده بگیره و اینجور حتی خودتو تحقیر کنه؟
شرقی_غمگینم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 309 کار خوبی نکرده به نظرم ارتباط با همچنین دوستی درست نیست چون میخواد ما بین تون و بهم بزنه مواظب زندگی ... اره خیلی ازین کارا میکنهنامزدم تو مشتشونه