2777
2789
عنوان

تهدید به پخش عکس خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 67 پست
اخه تو سکرت چت بود از سکرت چت نمیشد شات گرفت

گاهی میشه روشای خودشو داره همونطور اون گرفته. و سیو کرده دفه دیگ کاری کن بهت زنگ بزنه یا پیام متنی بده تهدیداشو. قشنگ ک تهدید و فحش داد بگو میرم ازت شکایت میکنم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اتفاقا این بفرسته ک بدترهجرم هتک حیثیت زیاده حتی اگ عکس خودتم نباشه چقدر خر یارو توام تهدید ش کن بگو ...

اره موندم اگه باز پیداش شد بهش بگم وکیل گرفتم وشکایت می‌کنم و میدم فتا پدرت رو دربیارن 

دوستم میگه این دید تو ترسیدی فقط خواست بیشتر سواستفاده کنه اون دنبال دردسر نیس همچین جرئتی نداره و فلان

میگه پخش نمیکنه چون برای خودش دردسر میشه اگه یه درصد هم فرستاد چهرت که معلوم نیس بگو خواستگارم بود چندبار جواب رد دادم اینم واسه انتقام اینارو درست کرده 

میگه اومد تهدید کرد اسم وکیل و فتا رو بیاری خودش میترسه میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشو تو دردسر نمیندازه.چون نشر دادنش جرمه.

منم همین فکرو می‌کنم چون میترسید شناسایی بشه 

ولی دوس ندارم هی بیاد تهدیدم کنه و اذیتم کنه

دوستم میگه ایندفععه اگه پروف عوض کردی یا هرچی مزاحم شد و تهدید کرد بگو وکیل گرفتم از تهدیداتت کلی مدرک دارم اگه باز بهم پیام بدی یا هر خطایی کنی میدم فتا پارت کنن 

میگه اینو بگی این از ترس ابرو و فتا خودش در میره

پيجت باز هست مگه؟ انفالوش كن خب

نه عزیزم 

همون اول انفالو ریمو و بلاکش کردم پیجم بستست ولی میگم وقتی دیدم بعد یه هفته پروف پیجم رو عوض کردم و سروکلش پیدا شد یعنی چکم می‌کرد 

الان یک ماهونیم گذشته میترسم باز چکم کنه و بفهمه سروکلش پیدا شه

گاهی میشه روشای خودشو داره همونطور اون گرفته. و سیو کرده دفه دیگ کاری کن بهت زنگ بزنه یا پیام متنی ب ...

اره من بلد نبودم عزیزم و اونم اینقد سریع بود من فقط بهم شوک وارد شد 

اره دوستم میگه ایندفعه پیداش شد بهش بگو وکیل گرفتی و کلی مدرک داری از تهدیداش و اگه باز پیام بدی یا خطایی ازت سر بزنه ازت شکایت می‌کنم میدم فتا پارت کنن 

میگه اون دیده تو ترسویی فقط خواست بیشتر سواستفاده کنه اگه توهم تهدیدش کنی و نترس باشی و اسم وکیل و فتا رو بیاری خودش در میره 

دردسر دارهاشتباه تایپی شد

میخوام ایندفعه پیداش شد بهش بگم وکیل گرفتم از تهدیداتت کلی مدرک دارم و اگه باز پیام بدی و خطایی ازت سر بزنه میدم وکیله و میدم فتا پدرت رو دربیارن اینم بگم باز یعنی ول نمیکنه؟

بخدا اولین و آخرین بارم بود همچین خریتی کردم اصلا خودمم تو شوک کارم موندم بخدا من یه عمر پاک زندگی ک ...

عزیزدلم خب اکثرمون ورزش میکنیم اکثرمون اندام خوبی داریم اما دلیل نمیشه برا تایید دیگران بفرستیم برا یه مشت آدم هوول دوهزاری

عزیزدلم خب اکثرمون ورزش میکنیم اکثرمون اندام خوبی داریم اما دلیل نمیشه برا تایید دیگران بفرستیم برا ...

ببینین سر این نبود من فقط احمق بازی دراوردم خودمم موندم بخدا 

خب الان فقط دو حروف اول بزن

باشه عزیزم یکاریش می‌کنم 

امیدوارم که از ترس شناسایی شدن و شکایت کلا بیخیال شده باشه ولی دوستم میگه این فقط دیده تو ترسیدی بیشتر خواست سواستفاده کنه این اگه نمیترسید حداقل به یکی میفرستاد 

میگه اگه سروکلش پیدا شد فقط بهش بگو وکیل گرفتی و منتظر بودی پیام بده و از تمام تهدیدات و تماساش مدرک داری و شکایت میکنی فتا پدرشو درمیاره و دیگه پیداش نمیشه درسته بنظرتون؟