2777
2789
عنوان

تهدید به پخش عکس خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 67 پست
نمیخام نصیحتت کنم کاریه که شده ولی اینا میگن میفرستیم برای فلانی از این حرفا ولی نمیفرستن بگو ابروم ...

اخه یعنی تا آخر عمر همیشه باید با استرس این حرومزاده زندگی کنم؟ پیج جدید با خط جدید هم بخوام بزنم پیدا کردن ایدی که واسش کاری نداره 

بعد این حرومزاده خودش نمیترسه از شکایت که دوباره بخواد پیام بده و پیگیرم باشه؟حتی قبلش میگفت من اینکارو نمیکنم من اگه پخش کنم تو میتونی شکایت کنی پدر منو دربیاری

دیلیت اکانت اینیستاگرام کن که نتونه فالوراتو پیداکنهچرا واقعا اینکار هارومیکنید ترک کنید توروخدا این ...

اخه اسکرین داره از فالوورام 

و دلیت اکانت هم کنم باز لیست فالوورامو داره وکیل هم گفت این راه چاره نیس 

بخدا خودم میدونم اولین و آخرین بارم بود خیلی پشیمونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یعنی تا آخر عمر همیشه باید با استرس این حرومزاده زندگی کنم؟ پیج جدید با خط جدید هم بخوام بزنم پی ...

اینقدرا هم بیکار نیست اینکارو کنه ولی تو پیج جدید با ایدی جدید بزنی از کحا میاره ایدی

پیج و شمارتو عوض کن. ازین حریان هم درس بگیر عزیزم. دبگه اعتماد نکن

یعنی ممکن نیس از ترس شکایت خودش دست برداشته باشه؟

دوستام میگن عوض نکن اونجوری میفهمه بیشتر ترسیدی و یهو دیوانه شه واقعا بفرسته واسه فالوورات

اتفاقا این بفرسته ک بدتره

جرم هتک حیثیت زیاده حتی اگ عکس خودتم نباشه 

چقدر خر یارو 

توام تهدید ش کن بگو بخانوادم بگم خون تو می ریزن

دیگم جوابش نده

اصلا اهمیتی ندار 

البت اینکارو دیگ نکن اشتباهه 

یعنی ممکن نیس از ترس شکایت خودش دست برداشته باشه؟دوستام میگن عوض نکن اونجوری میفهمه بیشتر ترسیدی و ی ...

خودشو  تو  دردسر  نمیندازه.

چون  نشر  دادنش   جرمه.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
تو الان باید کل اینستا وتلگرام وهمه چیتو دلیت بزنی تو فکر پست گذاشتنی بازچقد مسخره😂😂😐

اخه اگه دلیت بزنم و واقعا بفرسته به فالورام ،اون موقع همکلاسیهام صددرصد میفهمن پس خودم بودم و دیگه نمیتونم بهونه بیارم که فتوشاپ و هوش مصنوعیه یا من نیستم

ببین کلا افلاین شو جوابتو نده. کلا نامرئی شو. از تهدیداتش اسکرین بردار اگه دیدی واقعا پخش کرده شکات ...

باشه ممنونم از راهنماییت عزیزم 

دوستم میگه این کثافت حتما خودش از شکایت میترسه که دیگه یک ماهونیم هست که پیداش نیس وگرنه میخواست پخش کنه تا الان می‌کرد 

مگه احمقی آخه دختر؟حال پخش کن مردمی؟موندم تومغزشماها چی هست ۵ساله باطرفمم برام یکارایی کرده بابام نک ...

بخدا اولین و آخرین بارم بود همچین خریتی کردم اصلا خودمم تو شوک کارم موندم بخدا من یه عمر پاک زندگی کردم نمی‌دونم این چه بلایی بود به سرم آوردم😭

هيچ غلطي نميكنهتو هم مسخره بازي در نيار هي التماس كن بگو واي نفرست😒اگه ميخواست كاري كنه توي اين يه ...

اره منم همین فکرو می‌کنم که خودشم میترسه ازش شکایت کنم 

الان یک ماهو نیمه پیداش نیس از همون آخرین بار که تو تایپک تعریف کردم 

میترسم پست بزارم یا پروف پیجم رو عوض کنم دوباره سروکلش پیدا شه و ایندفعه اگه خدایی نکرده باز پیداش شد میگم من با وکیل هماهنگ کردم و از تهدیداتت شات و ویدیو دارم و به جرم تهدید ازت شکایت می‌کنم و میدم فتا پدرت رو دربیاره خوبه؟بنظرت میترسه و ولم میکنه؟

وقتی ی مرد انقدر مریضه که تو گوشی میاد و اینکار هارو میکنه و انقدر بی شخصیت هستن..ازشون توقعی جز ت ...

میدونم عزیزم بخدا منم تو حماقت خودم موندم 

خداشاهده اولین و آخرین بارم بود فشار زیادی روم بود عقلم رو از دست دادم سر فان و تنهایی گند زدم 

توبه کردم و کلی خدا رو التماس کردم که ابروم رو حفظ کنه😭

بهترین کار دلیت کنی شاید روزی ازدواج کنی برات بد شه

اخه هم دوستام هم وکیل گفتن ممکنه دلیت کنی اونم فک کنه بیشتر ترسیدی و لجش بگیره دیگه حتی تهدید هم نکنه و تو دستت بسته باشه واسه شکایت و مدرک هم نداشته باشی و اونم دیوانه شه بفرسته واسه فالوورات 

ولی اخه مگه خودش نمیترسه؟پخش عکس جرمه فتا پدرش رو درمیاره اونم میترسید شناسایی بشه اخه 

دوستمم میگه بابا این دید تو ترسیدی خواست سواستفاده بیشتر کنه دفعه دیگه پیام داد اسم فتا رو بیاری خودش گم و گور میشه😭