2777
2789
عنوان

تهدید به پخش عکس خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 67 پست
بخدا خریت کردم خودمم موندم تو کار خودم نه نمیتونم به خانواده بگم بعد مدرک ندارم همه چی تو سکرت چت بو ...

تو الان باید کل اینستا وتلگرام وهمه چیتو دلیت بزنی 

تو فکر پست گذاشتنی باز

چقد مسخره😂😂😐

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

بزن دلیت اکانت کن قبلش بلاک من دوباره اکانت جدید با یه آیدی جدید بساز اهمیت نده

اخه با وکیل هم صحبت کردم گفت عوض کردن خط و اینا چاره نیس ممکنه دیوانه شه یهو بفرسته به فالوورات 

بزار حداقل بیاد تهدیدت کنه مدرک داشته باشی واسه شکایت به جرم تهدید 

بعد اخه پیج جدید هم بزنم با شماره جدید،پیدا کردن ایدی که تو اینستا کاری واسش نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین کلا افلاین شو جوابتو نده. کلا نامرئی شو. از تهدیداتش اسکرین بردار اگه دیدی واقعا پخش کرده شکات کن بگو با هوش مصنوعی درست کرده و من عکس با گل تو اتاقم فرستادم اونم بدن گذاشته جای عکس گل و گفته نودای توعه پخش میکنم. اصلا گردن نگیر نود دادی بگو عکس اتاقمه و با هوش مصنوعی ادیت کرده تهدید به اخاذی میکنه. افلاین شو کلا جواب نده و اگه کاری کرد همینایی که بهت گفتم به پلیس فتا بگو اونا به خونواده ت هم نمیگن

مگه احمقی آخه دختر؟حال پخش کن مردمی؟موندم تومغزشماها چی هست ۵ساله باطرفمم برام یکارایی کرده بابام نکرده یبار نشده بگه عکس لختی بده حتی .چرا آنقدر نادونید آخه 

دیلیت اکانت اینیستاگرام کن که نتونه فالوراتو پیداکنهچرا واقعا اینکار هارومیکنید ترک کنید توروخدا این ...

این خانم هم خیلی درست گفته به حرفش عمل کن. اگرم اکانت ساختی اصلا با ایدی قبلی نساز

وقتی ی مرد انقدر مریضه که تو گوشی میاد و اینکار هارو میکنه و انقدر   بی شخصیت هستن..

ازشون توقعی جز تهدید برای ابروریزی نداشته باشید 

هرجایی ادمای درحد خودشو داره،شما از ی ادم مریض توقع دارید قابل اعتماد باشه؟؟این اشتباه و حماقت خودتونه خانم...مرد جماعت دراین دوره و زمونه ازدواج میکنه متعهد نیست مدرک؟نی نی سایت

به جای کنترل کردن هیجاناتتون میرید عکس میدید دست مرد هیز 

که چی بشه خب یکم روخودتون کارکنید ببخشید من قصد قضاوت ندارم ولی باتمام وجود غصه م شد که چرا دغدغه یکی باید این مسائل باشه...توروخدا خودتون به خودتون یکم فکرکنید 

فتا شکایت کن تهدیداشو نگه دار و پرینت چت و تماسم نگه دار

فعلا به جز شماره و اسم و فامیل چیز خاصی ازش ندارم همه چی تو سکرت چت بود اخه 

وکیل بهم گفت اگه باز پیام داد با گوشی دیگه از تهدیداش ویدیو بگیر 

اخه شکایت هم گرفتاری داره دارم دیوانه میشم از ناراحتی

فعلا به جز شماره و اسم و فامیل چیز خاصی ازش ندارم همه چی تو سکرت چت بود اخه وکیل بهم گفت اگه باز پیا ...

😐 دخترخوب ینی شاتم نگرفتی؟خیلی ساده ای 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه