2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 29624 بازدید | 1427 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکی ک از خدا عادل تر نیست

هست؟!!!! 

اما خدا یکی رو تو ناز و نعمت جوری خلق میکنه که انگار وی آی پی خلقش کرده 

یکی ام تو مرض و نقص و بدبختی و تو ی فقر و فلاکت بی انتها

و میگن عدل همیشه برابری نیست

پس منتظر تساوی نباش ن الان ن هیچ. وقت دیگه 

هیچکی ام نمیاد برا مردم تساوی و عدلی ک منتظرشی بیاره 

بله عزیزم امام مهدی عج الله:منم که زمین را از عدالت لبریز می کنم، چنان که از ستم آکنده است.بحار ا ...

خب منی که تلاشی نکردم برا این ثروت واقعا حق خودم نمیدونم از ایلان ماسک بگیرن بدن به من

@رویای_مشکی‍ @فادیان‍ @نازنیناینا‍ @123خ‍ @خانم_عصبانی_مهربون‍ خُـღـ✨ـدایاقصه وڪالت را زیاد شنیده ام ...

توکلت علی الله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
یوزارسیف زمانه رویت شد

ساقیت کیه میشه مغرفیش کنه شاید در توانش باشه بعد ا400سال مغز ماهم شستشو بده.اماتو ناامید نشو حتما همین جوریه .البته اون روز مازیر قللمت کمرمون شکسته ولی شما اون روز اگر زنده بودی از طرف ناهم حالش و ببر

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

خدایش خوش ب خالشون. با این همه پیشرفت علم هنوزم ب این خزولات امید دارن.البته ادمایی ک اینحورین قطعاذمشکلات و راحت تر درک میکنند وبا خر کردن خودشون میشینن ب امید ی روز خوب.و از من ب  شمارنصیحت اصلا سعی نکنید باور این ادمارو عوض کنید چون تجربه ثابت کرد وقت بیهوده تلف نکنین برای ادمای

ی با تعصب بیجا که حاضر نیستن از منطق و عقلشون استفاده کنند . دنبال ی سری باور غلط ک از جهل تو کلشون کردن .این وقت و صرف دوتا ادم منطقی کنید تادوتا چیز یاد بگیرن ن دنبال تعصب و جهل کور کورانه باشن

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

خدایش خوش ب خالشون. با این همه پیشرفت علم هنوزم ب این خزولات امید دارن.البته ادمایی ک اینحورین قطعاذ ...

من ب نوبه خودم میگم افرین درسته بشین حتما اون روز سر خواهد رسید .واصلا مهم نیست اون روز تو چند سالت باشه و ایا اون موقع اصلا اون پول دردی از زندگیت دوا کنه یا نه شاید اجر چنین روزیم برسه دیگه برای مادر من ک از نداشتن پول درمان فوت شد یا برادری ک ب خاط موفعیت بد مسایل زندگی همسر وبچه اش رو از دست داد ب کاریش نیاد اماقطعا تو اون روز با اون پول خوشبخت میسه وب تمام کارهای نکردهات میرسی .چون خود من اون روز اگر اون سهم واقعیم هم بگیرم شاید ب هیچ دردی از زندگیم نخوره بیارمش بدمش ب تو تا چندتا از مشکلات بیشتری از زندگیت و حل کردی و خوشبخت تر شدی.چون من با اون پول دیگه نمیتونم دختر بیست سالمو ک ب خاطر نداشتن پول و نتونستن هزینههای زندگیش از دستش دادم برش گردونم ب زندگی

اگه اخوندا برن نسلشون هم کلا گمشه، ممکنه پول ب همه برسهاما ن ب طور مساوینذارید مغزتونو بیشتر از این ...

کدوم مغز مگه دیگه مغزیم مونده پیرها ک دیگره مغزشون کار نمیکنه جونیم ک مغزش کار میکنه فرصتی برای ارایه نداره.

اینا فقط مارو اسکول کردن و هر روز بای تز جدید یکم امیدواری بهمون دارن تزریق میکنند تا ب مرگ تتدریجی بمیریم

یا صاحب الزمان ادرکنی

اره همونجورک میگفتن جونامون برن جبهه از میهن دفاع کنند همه چی درست میشه دیدیم درست شد همه چیز البته نه برای ماها اما برای اونا همه چی خوب و رله شد چوندیگه جونای با غیرتمون و کشتن باقیم معتاد کردن تا نتونند از جاشون تکون بخورن ب اینهمه ناعدالتی از خودشون ی وجودی نشون بدن.دقت کردین چرا تو این مملکت همه چیز روزانهذقیمتش ب صورت نجومی بالامیره جز مواد مخدره ک شاید گاهی ی تکون جزعی میخوره چون معتادین بتونند مواد مصرفیشون و تهیه کنند و سرشون تولنگ خودشون باشه و چون اینکه بخوان ب مواشون فک حن دیگه هیچی باشون مهم نباشه

کمی تفکر لازمه تا خیلی مسایل تو این دنیا معلوم بشه چی ب چیه‌هر اشپزخونع داری رو گرفان اعدام کرذن چون الان تمام اشپزخونه دست خودشونه و مثل ریگ مواد میریزن تو بازار زیر دست زن و بچه هامون و دیگه هیچی مهم نیست

سلام و درود . نشانه ها که خیلی داره مچ میشه به قولن جور در میاد به خصوص اتفاقات یمن و مساعل شامات سوریه عراق درگیر شدن ترکیه در سوریه الهی قسم ب حق همه مظلومان عالم موانع ظهور منجی بشریت را بر طرف بگردان و ما را عاقبت به خیر بفرما