2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 29868 بازدید | 1444 پست
کی همچین حرفی زدهاین که شما میگی یه سیستم کمونیستیهتو‌ اروپا همچین سیستمی وجود ندارهکشوری که شما گفت ...

پس بفرمایید سیاست بعد از ظهور چطوریه  ما هم  اطلاعاتمون   زیاد بشه 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

همین هوشمصنوعی هرکی به نفع خودش فیلم میسازه من طرفدار رژیم جعلی نیستم اما چطور مال اسراییل ساخته هو ...

عزیزم  این که رذالت و ظلم بی حد و حصر 

و ۷۰ هزار انسان بی گناه که نظامی هم نیستند 

گواه این ماجرا و مظلومیت این بندگان مسلمان زاده خداست ، نیازی به کلیپ ندارد 

آمار ها کامل مشخصه ...

در ثانی ۷۰ سال غصب و جنایت و کشتار 

و خون مردم را در شیشه کردن و از هیچ گونه ظلمی فرو گزاری نکردن ، باعث میشه که از خودت دفاع کنی از موجودیتت ، از ناموس و شرفت و از آزادی 

و این که برای خاورمیانه جدید بسازن 

نقشه ها کشیدن و گفتن کشور اسراییل کوچک است و باید بزرگ بشود ...

و ایده نیل تا فرات رو میخواند عملی کنند 

و دنبال بهانه های مختلف هستند..

اگر جلوش گرفته نشه و نمیشد 

الان داخل ایران بودند

البته که هر چیزی محتمل است 

تا قبل ظهور حضرت ...

اما در نهایت پیروزی با حقیقت است .

موفق باشی جانم 🌺

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@رکسانای‍ @goleyas23‍ @کارگرخونه‍ @pinkpeony‍ @sarakhanomhastm‍ خُـღـ✨ـدایاقصه وڪالت را زیاد شنی ...

سلام مهربونم قربوونت برم خيلي متشکرم منو تو اين تابيك ها خاطرت هست خدا خيرت بده الهي عزيزم🌺🌺😚 انشالله به زودي جشن جهاني بربا كنيم  از ظهور حضرت🤲🥺

چه دعایی هست؟ من پیداش نکردم.ولی دیشب یکی از کاربران تاپیک زده بودن سوره حضرت نوح بخونیم.

عکس بود عزیزم دعای 19 صحیفه سجادیه. طلب باران

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

چرا اونهمه اسیر دختر اسراییلی یدونه اش پس نداد مبادله ندیدین حتی جنازه زنا ندادن عزیزم جنگ ویرانی بر ...

خواهرم احتمالا شما این حدیث پیامبر اکرم «ص »

را مطالعه نکردید ؟!

هر کس ندای مسلمانی را بشنود 

ودست یاری به سمتش دراز نکند مسلمان نیست.

یا حتما داستان حضرت علی ع 

در مورد خلخال در آوردن از پای آن زن ی ه و د ی 

رو هم شنیدید 

که حضرت فرمودند اگر از این غم بمیریم، نزد من  قابل ملامت نیست.

بعد چه طور میشه برای هم دین خودمان که در همسایگی ما به سر میبرند ، بی تفاوت باشیم .

یک اصلاح زیبا هست 

که میگه اگر برای خانه همسایه نور بخوای 

خونه خودت هم روشن میشه .

مگر کسی گفت دست از داخل بردارید و به دیگران بپردازید ، همه چیز در کنار هم و به اندازه ...

و از نظر سیاسی، شما وقتی بایک سیاست و سیستم هیولا مأبانه 

طرف هستید که مرحله به مرحله جلو می آید 

نمیتونید برای منافع و امنیت کشورتان 

تنها تماشاگر باشید .

امنیت  و صلح هزینه دارد .

هزینه اش آمادگی همه جانبه است .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
الان 95 صفحه اس نه 100 صفحه 😂همین حرف شمار و نقض میکنهشما اگر قصدتون خوندن تبادل نظر هست بفرمایید ب ...

عزیزم مغلطه نکن منظور من از صد یعنی تعداد زیاد نه قطعا عدد صد 🤣

شما بفرما باز پست تکراری کپی کن 

کارای دیگه تونم مثل این کارتون فقط موجب خنده ست 

کی همچین حرفی زدهاین که شما میگی یه سیستم کمونیستیهتو‌ اروپا همچین سیستمی وجود ندارهکشوری که شما گفت ...

جامعه‌ مبتنی بر شایسته‌سالاری که میگید طوری هست که داخل اون فرد، فارغ ازاینکه از کدام نژاد ویا طبقه اجتماغی باشه، فرصتی یکسان دارد تا متناسب با میزان تلاشش ، موفق بشه

پس این تبعیض سیاه پوستان با سفید پوستان از کجا نشأت میگیره !
چرا یک فرد با امتیازات مساوی تحصیلی
تجربه و تبحر ، سن و سال وسایر وجوهات مشترک و یکسان با آن فرد سفید پوست
بلکه در بعضی موارد بلکه بالاتر ، صرفا به خاطر رنگ پوستش باید محروم باشه!
#آپارتاید

تبعیض در دستمزد ، تبعیض در استخدام ، حقوق سیاسی ...
اگر شایسته سالاری رعایت شده
چرا بیشترین اماز خودکشی را دارند .

بلژیک به عنوان یکی از مهمترین کشور‌های اروپایی با نرخ فوق العاده بالا، در رتبه یازدهم خودکشی قرار دارد.

فرانسه ، سوئیس، سوئد پیشرفته
یا ژاپن صنعتی که نوعی افتخار برای خودش میدونه
این نوع مرگ رو !

مسلما این هجم از نارضایتی و نهلیسم موجب
به پایان دادن به زندگی شان میشود ..

هر چیزی از دور تصویر زیبا تری داره .

موفق باشید .

شما به فکر سیاست های قبل از ظهور باشید بعد از ظهور بعید میدونم جایی برای عرض اندام شماها باشه

بعد ظهور به وعده خود پروردگار 

زمین به ارث صالحان میرسه 

خلیفه و وارث میشند 

تنها کسانی محروم هستند 

که غافل هستند 

کسانی که حقیقت را وارونه جلو میدند

و خلق خدا رو گمراه میکنند 

کسانی که تنها ادا و اصول  صالحان رو در میارن 

که امیدوارم خود بنده رو سیاه 

جز هیچ کدوم از گروه های نامبرده نباشم .‌.

که در این صورت عاقبت خوشی در انتظارم نیست .

یعنی هیچ کدام از ما ...

ان شاءالله 

سلام مهربونم قربوونت برم خيلي متشکرم منو تو اين تابيك ها خاطرت هست خدا خيرت بده الهي عزيزم🌺🌺😚 انش ...

خدا نکنه عزیزم ❤️😘

الهی آمین 🤲

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خدا خیرتون بده. خیلی به این متن نیاز داشتم.

سلام عزیزم 

حالتون چطوره 

خوب هستید ان شاء الله 

خواهش میکنم 

ان شاءالله که چشمانتان منور به نور صاحب الزمان بشه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
اگه یکم تفکر کنید متوجه میشید که چرا نباید فرقی داشته باشند...البته اگر نفعتون در متوجه نشدن باشه مح ...

دوتا از دوستان برای من توضیح درستی دادن که کاملا قبول دارم

جسارت نمیکنم ولی بنظرم کسی که سعی در انکار بد بودن جامعه کمونیستی داره شمایی، یا شایدم نتونستید اون چیزی که توی ذهنتون بوده رو به درستی به من انتقال بدید. 

در هر حال پینشهاد میکنم پیام دونفری که منو ریپلای زدن رو بخونید

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
منظور عدالت مساوی هست بین تمام اقشار نه این جایگاه انسان ها و میزان تلاش متفاوت باشد اما پاداش یکی ب ...

متوجهم، بعضیا به علت فقر و جبرجغرافیایی قادر به تلاش برای جایگاه بهتر نیستن، اگه این موضوع از بین بره اون عدالتی که شما مدنظرتوته پدید میاد و این کاملا درسته. 

اما یکسان بودن پاداش دو انسان با تلاش متفاوت که بعضی کاربرا بهش اشاره کردن درست نیست

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ