2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 29043 بازدید | 1387 پست
تو سیستمی که فساد نهادینه شده، صحبت از خمس و زکات خنده دارههر هفته چند تا تاپیک بی محتوای پر بازدید ...

ان شاءالله عاقبت همه مون ختم بخیر بشه 

خوش آمدید خانم 

به سلامت.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکی ک از خدا عادل تر نیستهست؟!!!! اما خدا یکی رو تو ناز و نعمت جوری خلق میکنه که انگار وی آی پی خل ...

فَأَمَّا الْإِنْسَانُ إِذَا مَا ابْتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَنَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَنِ ﴿۱۵﴾ سوره فجر 

اما انسان هنگامى كه پروردگارش وى را مى ‏آزمايد و عزيزش مى دارد و نعمت فراوان به او مى‏ دهد مى‏ گويد پروردگارم مرا گرامى داشته است (۱۵)

وَأَمَّا إِذَا مَا ابْتَلَاهُ فَقَدَرَ عَلَيْهِ رِزْقَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَهَانَنِ ﴿۱۶﴾

و اما چون وى را مى ‏آزمايد و روزى‏ اش را بر او تنگ مى‏ گرداند مى‏ گويد پروردگارم مرا خوار كرده است (۱۶)

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
من ب نوبه خودم میگم افرین درسته بشین حتما اون روز سر خواهد رسید .واصلا مهم نیست اون روز تو چند سالت ...

سلام علیکم

خوش آمدید 🌺

عزیزم بابت تک تک ناراحتی ها و مشکلاتت متأسفم.

هر چند تأسف من دردی از شما دوا نمیکند 

اما امیدوارم برای شما مرهمی باشد  ،   امثال شما به خاطر قدرت تحمل و صبر تان ستودنی هستید ،اما  اینو میدونم که پاداش صبر نزد خدا به غیرِ حساب هست ، یعنی بی حساب و کتاب ،

یعنی بی نهایتی که در وصف نگنجد ، همان طور که دوست دارید .

موفق باشید 

در پناه خدا و دعای مستجاب امام تان .

آزمایش و ابتلاءها بخشی از سنت الهی برای رشد انسان‌ها

💠امتحانات مختلف در آستانه ظهور ☀️

وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْ‌ءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ‌.. ۱۵۵ سوره بقره🌱

🌟وقطعاً شما را با چيزى از ترس، گرسنگى، زيان مالى وجانى وكمبود محصولات، آزمايش مى‌كنيم وصابران (در اين حوادث وبلاها را) بشارت بده.🌟

و در تفسیر روایی این آیه آمده

💠امام صادق (علیه السلام) لَنَبْلُوَنَّکُمْ یعنی ما شما [مؤمنین] را [حتماً] قبل از ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)مورد آزمایش قرار می‌دهیم

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیه 

انشاءالله به زودی زوووود آقا جانمون ظهور کنن و ظلم برداشته بشه و جهان به دست صاحب اصلی خودش برسه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

التماس دعای فراوان تو دعاهاتون منم یاد کنید خدا حاجتمو بده

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

دورت بگردم پس من همیشه برای رفع شدن مشکلت و برآورده بخیر شدن حاجاتت دعا میکنم عزیزم انشالله که لایق ...

خدا خیرتون بده. اجرتون با خدا و اهل بیت باشه الهی آمین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
میدونی کمونیست هم همین نظرو‌داره که ثزوتهای جهان باید یکسان تقسیم بشه؟!

سلام علیکم
یکی از مولفه های مکتبی که نام بردید 

اعتقاد به نبودن مالکیت خصوصی
دخالت حداکثری دولت و تشکیل دولت فراگیرهست که از
اصول اعتقاد آن ها میباشد

فرقش با مکتب اسلام اینه که

بهره گیری حکومت اسلامی از جهان بینی الهی سرچشمه میگیره متن آن هدفمندی انسان و زندگی
اما اونا چون فقط هدفشان دنیا و مادیات هست
و اهداف معنوی ندارن و به خاطر این ماجرا نهایت به نهلیسیم (نوعی پوچ گرایی)
میرسند ‌

اما در مورد ضرورت حکومت در اسلام  باید عرض کنم که بر اساس دیدگاه اسلامی حکومت ضرورت دارد و هیچ جامعه ای مستغنی از حکومت نیست.

اما آن ها میگویند داشتن حکومت ضرورتی ندارد این تنها در حده یک ایده ماند برای این ها
و عملا دیدن بدون حکومت نمیشه زنذگی کرد
اتفاقا یکی از مستبد ترین حکومت ها برای اون ها بود
اونا اعتقاد به جبر دارند
و  نقشی برای اختیاز انسان قائل نیستند .

اما  حکومت اسلام بر مبنای مشروعیت دینی و مقبولیت مردمی بنا  شده و در آن حریمهای خصوصی و حقوق شهروندی طبق آموزه های دینی دارای چارچوبهای دقیقیه به گونه ای که در عین برنامه ریزی حکومت برای سعادت به مالکیت خصوصی افراد احترام گزاشته میشه و اتفاقا به عنوان شرعی حق ناس خیلی حساس هستند

اونا چون مالکیت خصوصی رو قبول ندارند
انگیزه برای کار خصوصی ندارند

اصلا هیچ هم خوانی با مکتب اسلامی ندارد‌

موفق باشید .

منظور از عدل مساوی بین هم هست

عدل هم یعنی دقیقا هر چیزی سر جای و جایگاه خودش قرار دادن .

موفق باشید 

🧷به روز قیامت سوگند می خورم،🧷و به نفس سرزنش گر قسم می خورم.🧷آیا انسان گمان می کند که ما هرگز استخ ...

ببخشید سوره قیامت.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
💯مؤمنان..✅تنها كسانى هستند كه هرگاه نام خدا برده شود، دلهايشان (از عظمت او) لرزان شود و هرگاه آيات ...

ببخشید واقعا شرمنده سوره انفال هست

مگه قراره کمونیستها بیان 

که توزیع مساوی ثروت بشه.

وای از افکار چپ. مساوات با عدالت خیلی فرق داره.

کسی که ریسک کرده سرمایه گذاری کرده تلاش کرده چرا باید با یکی که هیچ کاری نکرده یکسان باشه.

بابا یکمم منطق بد نیست