2777
2789
عنوان

الحق که نوشتن معجزه میکنه

134 بازدید | 10 پست

من سه چهار روز شکرگذاری روشروع کردم اصلاهم نه با ادا واصول هایی که بقیه میگن فقط مثلا چیزایی که میخاستم طوری نوشتم که بدست اوردم وشکرگذاری کردم بعدسه چار روز ولش کردم

باوووووورم نمیشه شدیعنی رفتم سر دفترم مثلانوشته بودم خدایا شکرت پالتو فلان رنگ روخریدم دقیقاا همون رنگ وخریدم اصلا ی چیزعجیب؛! 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یبار اینکارو کردم چیزایی که میخواستم تا یکسال دیگه بدست بیارم نوشتم مثلا اگه ۱۰ مورد بود بعد ...

آره من حتما ادامش میدم

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

دقیقان 

من همه چیمو از نوشتن شکر گزاری دارم 

خدایا شکرت🥺

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اگه همه به درک وایمان برسن که چقد قدرت افکار وتلقین بالاس ونوشتن واقعا معزه میکنه دنیا خیلی زیباتر میشه

اسی نمیدونم باورت میشه یانع ولی واقعا به هرچی  زیاد فک کردم تمرکز کردم واصلا توحالتی خودمو تصور کردم که اتفاق افتاده قشنگ دونه به دونه برام اتفاق افتاده 

خیلی باید مراقب افکاررت باشی

اگه همه به درک وایمان برسن که چقد قدرت افکار وتلقین بالاس ونوشتن واقعا معزه میکنه دنیا خیلی زیباتر م ...

باهمه ی وجوذم درکش میکنم اینو👌🏻

باهمه ی وجوذم درکش میکنم اینو👌🏻

ولی متاسفانه اون زمان همش منفی 

یعنی قشنگ افکار منفی دیگع اینقد باورم شده بود که قراره چنین اتفاقی به همین شکل اتفاق بیوفته وهمشونم افتاد 

دوسال زجر کش شدم 

الان خداروشکر خیلیییی بهترم🤗