2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 21978 بازدید | 1170 پست
ولی در جواب یه کاربر گفتید از ترس به قتل رسیدنشون ظهور نمیکنن

نه اینجور نیست ،  اون چیزی که می‌گن امام زمان از ترس کشته شدن ظهور نمی‌کنن، برداشت اشتباهیه.

ترس امام از کسی یا چیزی نیست، چون امام معصوم جز از خدا از هیچ‌کس نمی‌ترسه.

منظور اینه که تا وقتی شرایط دنیا و مردم برای پذیرش عدالت و حکومت الهی آماده نباشه، خدا اجازه ظهور رو نمی‌ده، چون اگه زودتر بیاد، دشمن‌ها فوراً قصد جونش رو می‌کنن و مأموریت الهیش ناتمام می‌مونه.

پس اون ترس  در واقع همون حفظ جان برای انجام وظیفه الهیه، نه ترس شخصی.

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

دعا برای امام زمان واجب ولی گوشه دعاهاتون برای بارون دعا کنید سدهای تهران خالیه میخوان تهران تخلیه ک ...

خدایا به حق امام زمان (عج)،
آسمونِ خشک رو پر از رحمت کن،
زمین تشنه‌مونو سیراب کن،
و بر ما بارونِ برکت و مهربونی ببار 🌿
اللهم اسقنا الغیث و لا تجعلنا من القانطین 🤲

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یار واقعی دیگه چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟بارها دیدیم کسایی خودشون رو امام زمان جا زدن و یاران متعصب وفاداری هم اطرافشون جمع شدن.اصلا همین داعشی ها تا کجا ها جلو رفتن سربریدن به این دلیل که وفادار به راهشون بودن.

اگر هر لحظه ظهور اتفاق بیفته بیشتر از ۳۱۳ تا هم یار وفادار و کارآمد پیدا میشن

بس کنین تروخدا.ثروت جهان بین همه چرا باید تقسیم بشه این همه پیامبر اومدن ادعای همچین کاری نداشتن.ثرو ...

سلام علیکم 

عدالت شامل همه چیز میشه 

نه تنها ثروت 

عدالت در قضاوت ، عدالت در ازدواج ، عدالت کلامی حتی با دشمن  

عدالت در رفتار بین فرزندان 

حتی عدالت ...

اما بحث امروز در مورد ثروت ها و منابع طبیعی در جهان بود ...

ببینید مثال میزنم 

در روایت آمده بعد ظهور زمین طلا ها ، دفینه ها ، گنج های پنهان در خودش رو ظاهر میکنه برای امام و یارانش ، خوب وقتی تا الان کسی از این ماجرا خبر نداشته و ندیده چه طور میتونه بره و اون گنج با تلاشش استخراج کنه؟! ، چون فرمودید با تلاش!

اینجا این مواهب به مردم تعلق میگیره .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
یار واقعی دیگه چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟بارها دیدیم کسایی خودشون رو امام زمان جا زدن و یاران متعص ...

ای کاش و واحسرتا بر خود بنده روی سیاهم

کاش جز این گروه بودم .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
خُـღـ✨ـدایاقصه وڪالت را زیاد شنیده اماما قصه وڪیلےچون تورا نه..!✨تو ڪہ وڪیل باشےهمه حق ها گرفتنےاس ...

جاااان آقاااا 

العجل یا مهدی 💚

اللهم عجل لولیک الفرج به حق امام حسین(ع)💚

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

یار واقعی دیگه چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟بارها دیدیم کسایی خودشون رو امام زمان جا زدن و یاران متعص ...

یار واقعی حضرت ویژگی‌های خاصی دارن که کاملاً با افراد گمراه مثل داعشی‌ها فرق داره. دلشون فقط برای خدا و حق می‌تپه، نه برای دنیا یا قدرت. وفاداری‌شون از تعصب و ترس نیست، بلکه از ایمان و شناخت درست راه حضرته. توانایی انجام وظیفه و کمک به اجرای عدالت رو دارن و فقط شعار نمی‌دن. در سختی‌ها پای کار می‌مونن، اما خشونت و ظلم نمی‌کنن. دلشون برای مردم و محرومان می‌سوزه، نه اینکه بخوان دیگران رو بترسونن  یا بکشن. و همیشه راه امام رو درست می‌شناسن، نه گرفتار فریب و گمراهی می‌شن و نه دنبال آدم‌های دروغین می‌رن.

در مقابل، داعشی‌ها و امثال اون گمراه و کافر هستن و راهشون پر از خونریزی و ظلم، حتی وفاداری ظاهریشون هم از تعصب و جاه‌طلبیه، نه از ایمان واقعی. فرقشون با یاران واقعی امام زمین تا آسمونه.

وقتی ظهور اتفاق بیفته، بیش از ۳۱۳ یار واقعی و کارآمد پیدا میشن که واقعاً مسیر حضرت رو پیش می‌برن. این یاران وفاداریشون معنا داره، دلشون برای مردم و عدالت می‌تپه و مسیر امام رو با ایمان، پاکی و تلاش واقعی پیش می‌برن، نه از روی خشونت یا ترس.

میشه منو راهنمایی کنید بدون قضاوت.الان ایران به این بزرگی حالا مسلمانهای کشورهای دیگه هم یه طرف گفتن ...

یاران خاص و فرماندهان (۳۱۳ نفر): اینها تعداد فرماندهان و کارگزاران ویژه امام هستند، 

اینان افرادی با ایمان و تقوایی استثنایی، شجاعت فوق‌العاده و توانایی مدیریتی بالا مانند ۳۱۳ نفر جنگ بدر  هستن

اینان کل یاران امام نیستند، بلکه هسته مرکزی حکومت اویند.

اما امر ظهور احتیاج به زمینه سازی و بستر و پذیرش جمعی 

داره روایات بسیاری اشاره کردن که با قیام امام،ده‌ها هزار نفر 

و در نهایت میلیون‌ها نفر از سراسر جهان به او میپیوندن  

دلیلش اینه که شرایط جامعه جهانی  هنوز آماده نیست. 

ظهور، یک خیزش عمومیه، نه یک حرکت محدود

خدا بر اساس قوانین و سنت‌های خود در این جهان عمل 

می‌کنه. یکی از این سنت‌ها اینه: هر قومی، سرنوشت خود را 

با دستان خود می‌سازه.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

سلام ب امام خوبی ها 

آقاجانم بیا که خسته ایم 

درسته بنده خوبی نیستم 

درسته ناامیدی ازم 

ولی دوست دارم و یادت میکنم 

به نیت سلامتیت صلوات می فرستم 

یعنی میشه روزی چشم هام با دیدنت پر نورترین چشم های دنیا بشه❤️

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
ممنونم از حضور همیشه گرمتون 🥰 الهی که حاجات دلتون برآورده بخیر بشه🤲🥰

مرسی عزیز دلم 😍😘الهی حاجت روایی شما و همه حاضرین در تاپیک 🤲🤲🤲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یار واقعی حضرت ویژگی‌های خاصی دارن که کاملاً با افراد گمراه مثل داعشی‌ها فرق داره. دلشون فقط برای خد ...

سلام عزیزم افرین چه اطلاعات خوبی داربد وممنون که وقت می زاری وبه سوال دوستان با حوصله جواب میدی .🙏🌹

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

💙الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم 💙

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙