2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 21164 بازدید | 1160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه منو راهنمایی کنید بدون قضاوت.الان ایران به این بزرگی حالا مسلمانهای کشورهای دیگه هم یه طرف گفتن ...

عزیزم اول اینکه اون روایت اینکه باید ۳۱۳ نفر یار پیدا بشن بعد حضرت ظهور کنن اشتباهه

دوم اینکه امام زمان بیشتر از هر کسی منتظر ظهور خودشون هستن و انر ظهور به دست خداست 

یعنی به فرمان خدا حضرت ظهور میکنن و ایشون هم منتظر فرمان خدا هستن

سلام.همین الان هم می بینیم که مردم زیادی از درک حقیقت غافلندوقتی تعداد یاران واقعی آقا امام زمان به ...

اینکه میگن یاران امام باید به ۳۱۳ نفر برسن تا ایشون ظهور کنن اشتباه محضه که خیلی هم رایج شده و هیچ سند قوی نداره 

الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم

اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ، 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ.

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ،

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، 

وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا

اللهم عجل لولیک الفرج 

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

وایی خدای من چقدر حس خوبی بهم دادین چون امروز از صبح کل فکر من اونجا پیش اقامون بود 🥲 الهی که امام ...

ای جانم امام زمان عج الله 😍🥲🥲چقد یادِ همگی ما هستن ..

ممنون عزیزم از دعای خیرت همچنین خودت و عزیزانتون الهی آمین🤲🏻🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

میشه منو راهنمایی کنید بدون قضاوت.الان ایران به این بزرگی حالا مسلمانهای کشورهای دیگه هم یه طرف گفتن ...

سلام عزیزم 

۳۱۳ نفر جز سر لشگران و فرمانده هان هستن

که علاوه بر نیروی تقوا و زهد و ایمان قوی و به قول شما طلبه ، مومن و ...

یک سری استعداد های ویژه ای دارن 

قدرت مدیریت و جنگاوری بالا و اندام های ورزیده 

که در روایات آمده مثل تکه های آهن ...هستند.

و الا دنیا پر از انسان های صالح و عالم و عابد ...

هست ...

کما این که در سپاه حضرت 

نیروها و یاران در حلقه های متفاوتی هستند 

که شاید در حلقه های دیگر که از ۱۰ هزار و ..که از لحاظ تعداد نام برده شده است  به جز آن ۳۱۳ نفر باقی سربازان 

به آن شدت سرلشگران کار آمد نباشند .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بس کنین تروخدا.

ثروت جهان بین همه چرا باید تقسیم بشه این همه پیامبر اومدن ادعای همچین کاری نداشتن.ثروت با زحمت و تلاش بدست میاد و البته دزدی که اینو ما کاری بهش نداریم.عدالت با ثروت فرق داره.کاش عدالت برای همه یکسان باشه که اونم خود خدا رعایت نکرده ما افتادیم اینجا ایران یکی افتاده سوییس یکی هم سودان و افغانستان فقط هم یه مورد آب و هوا رو شما در نظر بگیرید.