2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 21974 بازدید | 1170 پست
قالَ الاِمامُ الصّادِقُ عليه السلام: مَكتُوبٌ فِى التَّوراةِ: نُحنا لَكُم فَلَم تَبكُوا، وَشَوَّقناك ...

بازم نفهمیدم چی شد.
پس تکلیف اون احادیثی که عمرها زمان ظهور طولانی میشه و هرکس تا صدها سال عمر میکنه چی میشه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خُـღـ✨ـدایاقصه وڪالت را زیاد شنیده اماما قصه وڪیلےچون تورا نه..!✨تو ڪہ وڪیل باشےهمه حق ها گرفتنےاس ...

ممنون از دعوتتون 🙏🌹الهی که دلها با اومدن آقا امام زمان عج شاد و چشمانمان پرنور بشه ان شاءالله 🤲

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

عزیزمیان شاءالله به زودی قسمت خودتون بشهممنون از دعای قشنگت 🥲🥲🥲الهی آمین برای همگی مون ان شاءالل ...

اره دلم میخواد واقعا برم جمکران یا مشهد... خیلی بهش نیاز دارم... فدات عزیزم💖انشالله🤲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اگه آقای ما بیاد ثروت دنیا که سهله دسترسی به کرات آسمونی عادی می شه.زمین گنجهای خودشو به اهل زمین عر ...

یا صاحب الزمان مددی

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اره دلم میخواد واقعا برم جمکران یا مشهد... خیلی بهش نیاز دارم... فدات عزیزم💖انشالله🤲

الهی آمین عزیزم

اتفاقا ویژه یادِ شما و مادر عزیزتون کردم 🥰😚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

اللهم عجل لولیک الفرج 

ان شاءالله ما جز یاران امام زمان باشیم

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
الهی آمین عزیزماتفاقا ویژه یادِ شما و مادر عزیزتون کردم 🥰😚

وایی خدای من چقدر حس خوبی بهم دادین چون امروز از صبح کل فکر من اونجا پیش اقامون بود 🥲 الهی که امام زمان عج برای خودت و خانوادت دعای مخصوص داشته باشه و امین گوی حاجت هاتون آقای مهربونمون باشه🤲🤲🤲🤲🥰 الهی آمین 

اگر بشه من محترمانه یه سوال دارم ؟! من به امام زمان که اعتقاد دارم ولی خب سواله دیگه ذهنمو درگیر کرد ...

🌹روند تاریخی هدایت پیامبرا و امامان آماده سازی تدریجی

بوده (بر اساس فهم اون دوره و بلوغ فکری و اجتماعیش

اما در آخر زمان جوامع بعد از تلخی ها و شکست تو 

نظام های سیاسی مادی دیگه ..

آمادگی پذیرش یک حکومت الهی عادلانه واحد رو دارن 

زمان ظهور حجت این روند دیگه تکاملی هست و قیامشون

با وجود مخالفان چون با قدرت الهی و پشتیبانی مستقیم خدا 

و فرشتگان و یارانی به استواری کوه هست مخالفان شکست

و نابود میشن. 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیه 

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

میشه منو راهنمایی کنید بدون قضاوت.الان ایران به این بزرگی حالا مسلمانهای کشورهای دیگه هم یه طرف گفتن باید یاران امام زمان ۱۱۳ نفر بشه تا ظهور بشه یعنی این همه طلبه و مومن و مسلمان و آدمهای دیگه ۱۱۳ نفر پیدا نمیشه؟؟!!من خیلی برام سواله و اینکه گفتید از ترس قتل امام زمان ظهور اتفاق نمیوفته مگه امام زمان که این قدرت و داره که غیب شده این قدرت و نداره که از خودش محافظت کنه یعنی یه آدم عادی نیست .

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.