2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 30413 بازدید | 1476 پست
منم یه کلیپ دیدم نمیدونم ساختگی بود یاچی گروه حماس دختران تو ۷اکتبر جنازه لخت کردن فقط لباس زیر تو ...

آتش بس اول اگه یادت باشه یه کلیپ از دختران اسیر اسرائیلی تو اخبار پخش شد  که داشتند از سربازان حماس تشکر میکردند میگفتند خیلی بهشون رسیدگی کردند و غذای خوب بهشون میدادن 

ما چرا اینا را نمیبینم ببین گلم اسراییلی ها واسه خراب کردن حماس دست به هر جنایتی میزنند خداراشکر مردم عاقلند این چیزا را الکی و الا بختکی باور نمیکنند 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان نی نی سایت دوست دارن هفتگی دعوت بشن به تاپیک امام زمان این متن ها مربوط به اونه شما اگر میخوا ...

باشه ولی یه پست رو‌ صد بار تکرار نکنید

این طوری شاید صد صفحه جلو برید ولی یه پست بیشتر نذاشتید 

سلام وقت بخیر 

این تاپیک استارتر درباره چله و ختم سوال داره 

لطفا اگر اطلاع دارید. راهنمایی اش کنید 

ممنون اجرتون با امام زمان 👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17335747/چله-سوره-یوسف?postId=400856900

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ظلم بر هر مصداق و هر شکل از هر طرف شکل بگیره ، محکوم هست ، اما کلیپ های که بر علیه نیروهای مقاومت در ...

با اینکه طرفدار هیچ کدوم نیستم

ولی فیلمی که میگید رو کجا دیدید

لابد تو صدا و سیما

میدونستی تو بعضی از کشورها مثل سوئد همینطوریه

کی همچین حرفی زده

این که شما میگی یه سیستم کمونیستیه

تو‌ اروپا همچین سیستمی وجود نداره

کشوری که شما گفتی همه حداقل رفاه رو دارن چه کارگر باشن چه دکتر ولی اتفاقا سیستم کامل رقابتی و شایسته سالارانه است ، اگه این طور نبود که نمیشد بهترین کشور دنیا 

میدونی کمونیست هم همین نظرو‌داره که ثزوتهای جهان باید یکسان تقسیم بشه؟!

البته سردمداران کمونیست این نظر رو برای ثروت دیگران دارن و ثروت دیگران رو دوست دارن تقسیم کنن ولی در مورد ثروت خودشون این نظرو ندارن ‌و ثروت زیاد ناشی از حکومت فاسد ساخته ی دست خودشونو به هیچ کس نمیدن🤣

ظلم بر هر مصداق و هر شکل از هر طرف شکل بگیره ، محکوم هست ، اما کلیپ های که بر علیه نیروهای مقاومت در ...

همین هوشمصنوعی هرکی به نفع خودش فیلم میسازه من طرفدار رژیم جعلی  نیستم اما چطور مال اسراییل ساخته هوش مصنوعی مال حماس واقعی اگه شک که شرط عقل سلیم باید به جفت کلیپ شک کرد که ساخته هوش مصنوعی نه مال طرف ما درست مال اونا هوش مصنوعی مصاحبه که تو اگاهی خودمون ببرن به کارهای نکرده اعتراف میکنی اینم شرطنیست کلا جنگ ویرانی نابودی اگه حمله مقاومت تو۷اکتبرنبود اسراییل بهانه نداشت  چند هزار کشته نمیگرفت ازمردم غزه 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

آتش بس اول اگه یادت باشه یه کلیپ از دختران اسیر اسرائیلی تو اخبار پخش شد که داشتند از سربازان حماس ...

چرا اونهمه اسیر دختر اسراییلی یدونه اش پس نداد مبادله ندیدین حتی جنازه زنا ندادن عزیزم جنگ ویرانی برام مردم خودم مهمه نه اسراییل وغزه تو تهران وشهرستان خودت خانما ندیدی از سطل زباله پلاستیک جمع میکنن حق کرامت زن ایرانی اینه بچه مظلوم کار سر چهارراه ندیدین بعد میگی اخبار اسیران اسراییلی زن گفتن باما خوش رفتاری کردن ساخت هوش مصنوعی نبوده  اخبار چه زمانی پخش کرد  حضرت علی گفت هرکی به همسایه خودشکمک کنه نیازمندی وجودنخواهدداشت ما مردم خودمون ول کردیم میگیم لبنان حرف بزنم میشیم وطن فروش  

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

البته سردمداران کمونیست این نظر رو برای ثروت دیگران دارن و ثروت دیگران رو دوست دارن تقسیم کنن ولی در ...

دقیقا درسته اما ما فقط تودنیا با سه کشور کمونیست چین وروسیه وکره شمالی  فقط دوست وهم پیمانیم این بااسلام هم خانی نداره پس یجای کار می لنگه وسیاست مدارها این فرمایشات جنابعالی برایادمایعادی میگن وخودشون حرف خودشون قبول ندارن نمونه عرض کردم

باشه ولی یه پست رو‌ صد بار تکرار نکنیداین طوری شاید صد صفحه جلو برید ولی یه پست بیشتر نذاشتید

الان 95 صفحه اس نه 100 صفحه 😂

همین حرف شمار و نقض میکنه

شما اگر قصدتون خوندن تبادل نظر هست بفرمایید 

بخونید 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

آتش بس اول اگه یادت باشه یه کلیپ از دختران اسیر اسرائیلی تو اخبار پخش شد که داشتند از سربازان حماس ...

دقیقا مردم اگاهند وقبولدنمیکنند حتی دروغهای اینا واونا  راستی جنگ اول کی میگید ۳۳ روزه یا ۷اکتبر پنجاه بار اتش بس کردن یک ساعت بعد بمب باران کردن کی مبادله اسیر کردن؟؟؟؟