2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 29820 بازدید | 1440 پست

از مرحوم آیت الله آقا شیخ محمد تقی بهلول رحمة الله علیه؛ پرسیدند: که چه وقت می‌شود به حضور آقا امام زمان، ارواحنا فداه، مشرّف شد؟ فرمودند: با تقوا باشید؛ وقتی که بین شما و حضرت صاحب الامر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سنخیّت باشد خودشان به سراغتان می آیند

سپس فرمودند: دیدن امام زمان، روحی‌فداه، مهم نیست، مهم این است که او ما را ببیند. 

خیلی‌ها هم علی (علیه‌السلام) را دیدند اما دشمن او شدند.💔 اگر کاری کردیم که نظر آنها را جلب کنیم، آن ارزش دارد. بارالها ما را در دنیا و آخرت شرمنده خاندان عصمت (علیهم السلام) مساز.🤲 اللّهم صلّی علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

راهی به خلوت ِدلِ جانانم آرزوست...

یا ایها العزیز...

قلبم به شما سلام می‌رساند...!

از غافلان به تو مولا سلام💚

جای آنها که نو را هیچ سلامی ندهند

السلام است دمم  بازدمم نیز هم

جانم به فدای تو،پیدای پنهان!

ای که بیرون از جمع ما نیستی...

کجایی، چه میکنی آقای من؟!

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همین صفحه که پیام دادید چند تا پست تکراری بود🧐

دوستان نی نی سایت دوست دارن هفتگی دعوت بشن به تاپیک امام زمان 

این متن ها مربوط به اونه 

شما اگر میخوایید تبادل نظر ها

رو بخونید میتونید بخونید 

فراوان هست 

موفق باشی

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام علیکم زمان همه چیز رو ثابت میکنه و تاریخ گواهی خواهد داد .امیدوارم حداقل با قدرت اندیشه جانب اح ...

حلال کنید عزیزم اون لحظه بسیار عصبی بودم هر چند توجیه حرفام نمیشه ولی بازم معذرت

🔵  *هر اندازه‌ به #امام_زمانِ خود نزديكیم، انـسـانـیـم*

🟠 من و شما به اندازه‌ای كه به #امام_زمانِ خود نزديك شويم، بهره‌ای از انسانيت و عبودیت الهی داريم.

🔴 روايات شيعه می‌فرمايد: در بدو ورود به برزخ اوّل از عقيده سؤال می‌شود و بعد از اعمال. اوّل از ولايت و #امام سؤال می‌كنند و بعد، از نماز و روزه؛ يعنی آيا به #امام_زمانت نظر داشته‌ای يا نه؟

🟡  *اگر #امام_زمانت را نشناسی، دستت خالی است؛ چرا که تو اصلاً كاری نكرده‌ای!‌*

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

فدات فاطمه قشنگم ❤️

🙏🧡🧡🧡عزیزمی

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

#حدیث_انتظار

⚪️ شیعیان بی وفا

▫️حضرت امام مهدی عليه‌السلام:

🔺اگر شيعيان ما، وفادار بودند، هرگز ملاقات ما با آنها به تأخير نمى‌افتاد، و ديدار با ما، براى آنها به دست مى‌آمد. هیچ چيزى به جز كارهاى ناشايست شیعیان، ما را از ايشان دور نمى‌سازد.

📚بحارالانوار، جلد۵۳، صفحه۱۷۷

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

سلام خواهش میکنم قشنگمچشم حتما عزیزم

سلام. از آشناییتون خوشحالم و دوست دارم با دوستان امام زمانی دوست باشم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر💚امام زمانم برام دعا کن

امام مهدي(عج) بر دعاهاي ما «آمين» مي‌گويد.
امام امير المؤمنين‌عليه السلام به رُمَيْله مي‌فرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اين‌كه به مرض او مريض مي‌شويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اين‌كه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اين‌كه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اين‌كه برايش دعا كنيم.
مشارق الانوار، ص 452؛ مكيال‌المكارم، ج 1، ص 163.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
عمر ما که قد نمیده

انشاءالله که به زودی اتفاق بیفته و هممون شاهدش باشیم.

بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد

سلام عزیزم 

خدا وعده داده 

و خدا خلف وعده نمیکنه 

« وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ »؛
ما مي‌خواهيم بر مستضعفان زمين منت نهيم و آنان را پيشوايان و وارثان روي زمين قرار دهيم.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام زهرا جاناین سوال بوده و جواب دهنده ایشون هستند.پاسخ دهنده: استاد_احسان_عبادی(جزو اساتید مهدویت ...

سلام. کدوم سایت هست مطالبشون؟

اگر همگی با همین جسم تو همین دنیا هستیم که بازم مخیر به اختیار هستن انسان هابازم بدی و ظلم به قول شم ...

بله اختیار و انتخاب تو روز قیامت باقی هست.
وگرنه آخر آیه 55 سوره نور خداوند نمیفرمود که هر کس بعد از این نعمات کافر شود پس آنان همان فاسقانند.
تازه بعد از امام زمان بقیه معصومین هم رجعت میکنن و تازه دنیای واقعی قراره شروع بشه.
حتی امر به معروف و نهی از منکر هم وجود داره آیه 41 سوره حج رو بخونین که مربوط به دوران ظهور و حکومت امام زمان میشه.