2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد

1696 بازدید | 99 پست

نامزدیم اما هنوز عقد نکردیم بله برون هم نگرفتیم.

من دیشب کارا و حرفای مادرشوهرمو تعریف کردم که له همه چی کار داره و لج میکنه.بابام گفت هنوز عقد نکردیم وضعیت اینه بعدش که دیگه واویلا

گفت نامزدی قبلیت مادره قبل عقد انقدر باهات خوب بود بعدش شد اون،ابن که دیگه از الان معلومه 

زنگ زد به نامزدم صبح گفت بعید میدونم شما به درد هم بخورید گویا مادرتون راضی نیستن از این وصلت و ما هم اصراری نداربم به ادامه،خودت میای وسایلی که برای دخترم خریدی رو  میبری یا بزارم آژانس بیارنش براتون

نامزدم هی گفت چیشده تروخدا نگید اینطوری.بعدم باباش زنگ زد و‌قرار شد امشب بیان حرف بزنن

دوست نداشتم اصلا بهم بخوره. نامزدم رو دوسش دارم خیلی پسر خوبیه فقط به خاطر رفتارای مادرش که به خریدام کار داره  نزاشت اصلا اونایی که دوست دارم رو بخرم.نامزدم برد برام خرید مادرش زنگ زد تیکه انداخت بهم که انقدر به فکر مادیات نباش.به پوششم کار داره زنگ میزنه تیکه میندازه اونم الان که جدی نشده هنوز .

حالا که اینطوری هم شد دیگه نمیخوام ادامه پیدا کنه

کارم درست بود یا زود تصمیم گرفتم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا کار درستی می کنی.کاش من هم عقل تو رو داشتم.کاش بابای منم به جای اخم و قهر و دعوا می نشست باهام مثل یه دوست صحبت می کرد و قانعم می کرد که اینا به درد ما نمی خورن.خیلی از دست مادر شوهرم رنج و سختی کشیدم.روح و روانم داغون شد.و الان زخم معده و تنگی نفس و تپش قلب گرفتم.

اه حالم بهم میخوره از مادر شوهرای فضول

خودشون زنگ زدن اومدن خواستگاری 

ما اصلا دوستی و هیچی نبوده که بگم مادرش مخالف باشه 

وقتی چند بار اومده بود سراغ خواهرش منو در دانشگاه دیده بود خوشش اومده بود بهم پیام داد خواهرش منم گفتم همه چی باید زیر نظر خانواده ها باشه دیگه مادرش تماس گرفت

چ بچه ای ک زندگیتا بخاطر مادرشوهرت داری خراب میکنی

کار درستی می کنه.فردا روز هم انقدر دخالت می کنه که یه روز خوش واسه اسی نمی ذاره.نمی ذاره نفس بکشه.خیلی مهمه.مادرشوهر بد ندیدی حتما