2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 99 پست
خودش حجاب نمیکنه میگفت تو چادر بپوشم نامزدم گفت من اینجوری دوست دارم و بحث رو عوض کرد به قول بابام ا ...

اهمیت نده به حرفاش اگه میخای ارامش داشته باشی یه گوشت در یه گوش دروازه باشه 

من پسر تو فامیلمون زیاده و قصد داشتن بیان خاستگاری جدا از اینکه این مدل ازدواج رو نمیپسندم رفتار مادرشون با عروسای دیگه رو دیدم و فهمیدم خودشونم مامانین همون ب بسم الله گفتم من ازدواج فامیلی نمیکنم که حتی دیگه نیان 

خداروشکر نامزد شما انگار مامانی نیس

آخه از الان؟حداقل بزاره عقد کنیم

ببین عزیزم 

تو باید با شوهرت صحبت کنی 

و محکم بگی من با تو میروم خرید 

خوب بد نیست مراعات شوهرت را هم تو خرید بکنی 

بخدا منظور م شما نیست 

برخی دخترها تو خونه پدرشون خبری نیست ولی شوهر میکند پسر را بیچاره میکنند با عقده هاشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس نامزدیتو بهم نزن پسره انگار خوبه هر وقتم زیاد مادر شوهرت تند رفت محترمانه جوابشو بده نزار فک ک ...

با احترام جوابشو‌ میدم 

ولی مادرشوهرای بد هم اولش ادای خوب بودن در میارم

اره با بابات صحبت کن بگو فعلا فقط حرفارو بزنه بعد ببین رفتارا چطوره قطعا بد نگاه کردن رو داره ولی هی ...

دیه یا باید خودشو جمع کنه یا تموم شه

با اینکه نامردمو دوست دارم ولی دوست داشتن تنها باعث خوشبختی نیست 

با احترام جوابشو‌ میدم ولی مادرشوهرای بد هم اولش ادای خوب بودن در میارم

ببین مثلا خاله من یه عروس داره 

دختره خیلی خرج میکنه برا خودش هرماه برا خودش خرید میکنه از خوراکی بگیر تا لباس و چیزای دیگه وضع شوهرشم متوسطه خالم چون همسایشه و مدام میبینه خیلی حرصیه 

ولی دختره خیلی سیاست داره نذاشته دخالت کنه 

بش گفته ادم تا وقتی زندس باید به خودش رسیدگی کنه و من نمیزارم چیزی تو دلم بمونه هرچی دلم بخاد میگیرم

چه پدر فهمیده ای داری دقیقا راست میگه هر وقتم خاستی چیزی بگیری همونی خودت میخایو بگیر اگه گفتن چرا ب ...

اره 

اصلا نامزد گفت دیگه دوتایی میریم خرید یا با مادرت 

و بهشون گفت دستتون درد نکنه افتادین زحمت بقیشو خودمون سر حوصله میخریم.باید این خانم‌(من)انتخاب کنه که همراهم هست

اهمیت نده به حرفاش اگه میخای ارامش داشته باشی یه گوشت در یه گوش دروازه باشه من پسر تو فامیلمون زیاده ...

نه نبست 

بعد‌خودش منو دیده پسند کرده 

خواهرش بهم پیام داد گفت برادرم از شما خوشش اومده برای ازدواج و با هم آشنا بشید منم گفتم همه چی باید زیر نظر خانواده ها باشه که دیگه مادرش تماس گرفت

ببین عزیزم تو باید با شوهرت صحبت کنی و محکم بگی من با تو میروم خرید خوب بد نیست مراعات شوهرت را هم ت ...

آخه والا کیفی که من انتخاب کردم با اونی که مادرش انتخاب کرد تفاوت قیمتی نداشت 

نامزدم خودش گفت بقیشو دوتایی میریم خرید

وای وضع مالیمون شبیه به همه پدرم هم وضعش خوبه اونا هم خوبن و خب حق دارم در حد خونه پدرم بخوام ازشون 

حالا هم که چیزی نخوتستم‌یه خرید رفتیم کلاااا

اره اون که کلا مشکل داشتبعد اون بعد عقد مادرش خیلی دخالت میکرد بدیش این بود کلا به حرف مادرش بود کام ...

تاپیکاتو خوندم وقتی پسره فهمیده که از خریدات راضی نیستی و دوباره برات خرید کرده و به مادرشم گفته بقیه خریدا رو خودمون انجام میدیم دیگه احتیاجی نبود به پدرت بگی مادرش تویه همه چیز دخالت میکنه، چون با حرفای پسره به مادرش دیگه همه چیز تمام شده بود اگر مادره زنگ میزنه یا پیگیره برای اینکه داری با پسرش ازدواج میکنی نه به پسر غریبه. از الان به بعد مادرش دشمنت میشه. فکر کنم مادره خبر نداره قبلا عقد کردی درسته؟