2777
2789
سمت شما مردای شمام اینطورین فقط تالا نفهمیدین نمیان بگن ک ما اره

نه گلم مطمئنم،  نه زنامون نه مردامون اهل این کارا نیستن 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو جامعه الان بعید میدونم کسی باشه حتی دوست دختر یا پسر نداشته باشه اینجوری باشه همه باید بعد ا ...

وا گلم برا شماها عادیه دوست دختر دوست پسر داشتن ولی سمت ما عادی نیست در حد آبرو ریزیه این کارا

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
نه گلم مطمئنم، نه زنامون نه مردامون اهل این کارا نیستن

امیدوارم ک اینطور باشه 

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

وا گلم برا شماها عادیه دوست دختر دوست پسر داشتن ولی سمت ما عادی نیست در حد آبرو ریزیه این کارا

برا مام والا عادی نیست ولی به جامعه نگاه کنی به همین نتیجع میرسی همه هم هرکار میکنن نمیان جار بزنن که ماها بفهمیم دوست پسر یا دختر یا رفیق مزخرف دورشون دارن که

ادم دلش خنک میشه طلاق می گیره همراه با مهریه و شرف خانواده شوهر و خودشوهرتو کل مردم ببر

هیچ چیز تو اصل ماجرا تغییر پیدا نمی کنه، با این کار حتی اون خانوم هم سرشکسته میشه بخاطر مشکلش

مامان یه آقا پسر گوگولی