2777
2789
سمت ما هم همینهمن با بیست و‌خورده ای سن ، دوست پسر نداشتم و خوشمم نمیادهمه ی آقایون و خانم های اطر ...

بازم میگم ک فک نکنم هیچ پاکی مطلقی وجود نداره

شاید مامانا اره 

ولی اقایون نوچ

حداقل چتو داشتن

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه جنسی با تعدد شرکاء جنسی دوتا مسئله متفاوت هست .اینکه یه شخصی با کسی دوست باشن و با همون شخص بمونه فرق داره با کسی که هر ماه یا هر هفته با یکی هست و حتی برای نیاز جنسی حاضره پول  هم بده و با شخص مشکل دار بخوابه .اون آدم بله نه به لحاظ آلودگی جنسی قابل اعتماد هست نه به لحاظ شریک زندگی بودن .چون مشخصا یک آدم تنوع طلب تو زندگی شخصی و رسمی خودش هم همچنان دنبال تنوع هست .پس من با ارتباط جنسی که با یک شخص مشخص در یک دوره مشخص بوده هیچ مشکلی ندارم اگر طرف مقابلم از ار نظر انسانیت  درست باشه و با استانداردهای ازدواج من هماهنگ باشه و کنارش آرامش داشته باشم  .گذشته اش برام اهمیت پیدا نمیکنه. 

رابطه جنسی با تعدد شرکاء جنسی دوتا مسئله متفاوت هست .اینکه یه شخصی با کسی دوست باشن و با همون شخص بم ...

اگه مثلا بعد از ازدواج هم بفهمید همچین چیزی بوده مشکلی ندارید؟ 

مامان یه آقا پسر گوگولی