2777
2789
منظورم از غلط گلم رابطه جنسی نیست فقط منظورم کاریه که شاید از نظر طرف مقابل جالب نباشه و خوشش نیاد ح ...

نمیدونم مثلا من مجردی حتی دوست پسر هم نداشتم نمیشه گفت همه کار خطا کردن 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بآ آزمایش هم تا چند هفته معلوم نمیشه طرف ناقلهچرا اتفاقا سمت ما مردامون اینطوری نیستن

سمت شما مردای شمام اینطورین فقط تالا نفهمیدین نمیان بگن ک ما اره

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

همه نكرن. الكي و بيخودي جمع نبند

عزیزم متوجه منظور من نشدی منم صرفا رابطه جنسیو نگفتم اره بعضیا دخترو پسر پیامبر بودن هیچ خطاو اشتباهی که کسی دوست نداشته نکردن تو مجردی بله کاملا درست میگی شما

نمیدونم مثلا من مجردی حتی دوست پسر هم نداشتم نمیشه گفت همه کار خطا کردن

والا تو جامعه الان بعید میدونم کسی باشه حتی دوست دختر یا پسر نداشته باشه اینجوری باشه همه باید بعد ازدواج یا جداشن یا اصلا ازدواج نکنن چون جامعمون گند شده

چطور گذشته مهم نیست اگه قبل ازدواج بخاطر رابطه هاش ایدز و هپاتیت گرفته باشه یا ناقل باشه و به زنش من ...

شعار و روشنفکری مزخرفه دیگه، یه چیزی میگن

دروغ که کنتور نمیندازه 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎