2777
2789
عنوان

حق دارم دیگه کار خونه نکنم یا نه

1333 بازدید | 109 پست

دخترا، من شاغلم 29 سالمه. بعضی روزا کلی خسته ام. ولی میام خونه حتما ظرف های شام یا ناهار ب کدومو میشورم اشپزخونه ،گاز رو مرتب میکنم‌ گاهی شام درست میکنم. با اون حجم خستکی.

الان ناهار بخوریم مامانم ظرف ها رو میشوره  بشقاب منو جدا کرده نشسته. تقریبا این کار هر روزشه و هیچ وقت ظرف منو نمیشوره. با خودم گفتم ذیگه کمک نکنم بهش . نظرتون چیه؟ خب من از پولم هم خرج خونه میکنم. بعصی ها تاپیک قبلی گفتن برای خودت کار میکنی. نه من حتما ب خونه کمک میکنم. واقعا لیاقت کمک‌کردن داره؟ 

یه بار ۵ کیلو برنج و ۲ کیلو گوشت گوسفند ببر خونه ببین باز همینکار میکنه یا نه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد دوستم افتادم که می‌گفت زن داداشم هرروز میاد خونمون ،دست به هیچی نمیزنه ،بعد غذا فقط بشقاب خودش و داداشم میشوره!!!من شاخ درآورده بودم!!!الان با حرکت مامانت دوباره شاخ دراوردم،خب بشقاب تو رو هم بشوره دیگه،واقعا نمیدونم چی بگم....

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
آره بابا بخدا این ماه 15, کیلو مرغ خریدمو بقیه چیرا خورد خورد

خب ازش بپرس بگو من زحمت میکشم میرم‌سرکار خرج خونه میکنم چرا یه بشقاب من رو نمیشورید

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
یاد دوستم افتادم که می‌گفت زن داداشم هرروز میاد خونمون ،دست به هیچی نمیزنه ،بعد غذا فقط بشقاب خودش و ...

خیلی پررو و حق ب جانب هم ممکنه جواب بدن اگ اعتراضی بشه‌ من حوصله بحث ندارم با مامانم. سالهاست خودم ظرف هامو میشورم

وقتی ظرفت رو‌نمیشورن یعنی داخل آدم حسابت نمیکنن .تو هم خرج نکن .بگو میرم رستوران شام و نهارمو اونجا هم خرج میکنم هم عزت و احترام دارم هم ظرفمو می‌شورن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اگر مادر من اینکارو میکرد اصلا کمکش نمیکردم

ولی میدونمم مادرم وظیفه ای نداره من بشورم اون بشوره نداریم

خدا رو شکر این گزینه تو خونه ما قفله

هر کس هر کاری میتونه برای خونه انجام میده لجبازی نداریم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

من حدسم اینه که اگه مادرت خونه دار بوده داره بهت حسادت میکنه ‌.... کار نرمالی نیست که ظرف تورو نشون ....حتی اگه خرم نمیکردی تو خونه....حالا که میگه خرجم میکنی که مشخصه مامانت بیماره با عرض معذرت