2777
2789

حد شرعی رو رد کرده دیگه

سنگینم هست

هرکاری بگین کردم از ایستگاه های قبل و بعدش گرفته تا خود اونجایی که پیدا کردم اگهی چسبوندیم

به اصناف سپردیم به مدرسه اطرافش سپردیم 

دیوار اگهی زدیم‌

گردنبند خیلی خیلی خاصیه ففط صاحبش میتونه نشونه هاشو بگه 

میخوام بفروشم بدم بهزیستی 

فردا شاید ادم‌مرد این‌ماله مردم تو خونم‌اذیتم میکنه تا کی صبر کنم

لایک نکن خواهر منننن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی طلا هست

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

افرین اگه دست من بود فروخته بودم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

منم یه انگشتر تو جنگل پیدا کردم همینجوری مونده

میتونی به صورت امانت نگه داری، یا پولش رو به چندتا نیازمند بدی

من میخاستم بدم بهزیستی دوستم منصرفم کرد گفت انجا چیزی کم نیست بده به فقرا( باباش کارمند بهزیستی بود)

منم یه انگشتر تو جنگل پیدا کردم همینجوری موندهمیتونی به صورت امانت نگه داری، یا پولش رو به چندتا نیا ...

نمیتونم دیگه امانت نگه دارم 

انگار صاحبش وضعش خیلی خوب بود بیخیالش شده

بفروشم قشنگ میشه باهاش زندونیم ازاد کرد

لایک نکن خواهر منننن