2777
2789
عنوان

بهشون میگم شوهرم رو با زن گرفتن میخنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 56 پست
این ک ایشون گفتن موضوع کوچیکه ؟

نه خيييلى بزرگه برن طلاق؟ هرچى ميشه ملت جدا ميشن!شوهرشون نه معتادن نه دست بزن دارن نه كه خرجى نميدن حالا يه خطايى كرده همه ميكنن دليل نشد آدم آبرو خودش و همسرشو جلو خانوادها ببره

نه خيييلى بزرگه برن طلاق؟ هرچى ميشه ملت جدا ميشن!شوهرشون نه معتادن نه دست بزن دارن نه كه خرجى نميدن ...

خطایی کرده همه میکنن؟!؟!؟!!!کی گفته چرا جمع می‌بندی از کی بی بند و باری و فساد و خیانت عادی شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بعضیا چی تو سرشون هست ک بلد نیستن باعضو خانواده خودش چطور رفتارکنن..شماسعی کن خودتو قوی تر کنی و اگه شوهرت خیانت میکنه واقعا مهرتو اجرابذار و قانونی بروجلو

هرگِردی،گردونیس...

می‌تونست ادبشو رعایت کنه دخالت چی این خانواده مشخصه اصلا براشون مهم نیست جدا بشه یا بسازه

منم گفتم خنده و سوتش غلط زیادی بوده

اما خب چیکار کنن ؟؟

دخالت کنن طلاق بگیره فردا نمیگه بیخود کردین دخالت کردین ؟ شوهرمو دوس داشتم . نمیگه زندگیمو خراب کردین ؟ اصلا طلاق میگیره ؟؟ طلاق بگیره بعدش میتونه رو پای خودش بمونه ؟ 

بقیه که مسئول زندگی و انتخاب ما نیستن . خودمون باید از پس مشکلاتمون بربیاییم

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم گفتم خنده و سوتش غلط زیادی بودهاما خب چیکار کنن ؟؟دخالت کنن طلاق بگیره فردا نمیگه بیخود کردین دخ ...

عزیزم اگر خانواده تو سختی کنار هم یا حامی نباشن آدم دیگه به کی اعتماد کنه !؟اینا مشخصه براشون مهم نیست وگرنه یک راهنمایی که میتونن کنند نه حالا بگن باید حتما جدا شی 

شما از اینایی که با ۴تا زن هوو مشکل نداری خدابده برکت

امسال اینا مثل خانواده شوهرمن

زن باید با ده تا هووو صدتا دوست دختر باید زندگی کنه مرد چون مرده هر گوهی دلشون میخوان بخورن

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

عزیزم اگر خانواده تو سختی کنار هم یا حامی نباشن آدم دیگه به کی اعتماد کنه !؟اینا مشخصه براشون مهم نی ...

چه راهنمایی؟

مرد خیانتکار تا خودش نخواد همینه 

شرایط طلاق نداره باید نادیده بگیره به خودش برسه خرج بده دست شوهرش خلاصه زندگی پر از رفاهیی با جیب مرده داشته باشه مرده هم بره کلی با جک و ج. ده ها بخوابه بدرک

چه راهنمایی؟مرد خیانتکار تا خودش نخواد همینه شرایط طلاق نداره باید نادیده بگیره به خودش برسه خرج بده ...

حداقل دو تا فحش بدن به شوهر دخترشون 

نه که سوت و کل هم بزنن 

این چیزا رو به غریبه بگی یه جمله میگه حداقل نه که انگار نه انگار من شخصا برا اسی ناراحت شدم که این همه فشار روشه خانوادش هم انگار سیب زمینی اسی جان ببخشید 

حداقل دو تا فحش بدن به شوهر دخترشون نه که سوت و کل هم بزنن این چیزا رو به غریبه بگی یه جمله میگه حدا ...

برادرش همونی که اسی گفته هست 

میتونستن جلوی دخترشون دوتا فحش به شوهرش بدن شاید دلش خنک میشد