2777
2789

خانواده ی بشدت عجیبی دارم 

کاری به رفتار خودشون با همدیگه ندارم که چقدر داغونه

ولی برادر و‌خواهر بزرگم که خارج از کشور زندگی میکنن ؛ باهام قهرن !!! نمیدونم از تهران به اروپا چیکارشون کردم !!!!!

برادر کوچیکم که ۳۳ سالشه و مجرده پیش بابام اینا زندگی میکنه گاو شرف داره بهش، میرم خونه ی پدرم البته با اکراه و چند وقت یه بار ؛ یه سلام به من که چند سال ازش بزرگترم نمیده ، نه حرفی نه چیزی

این یکی برادر وسطیم دیشب با مادر شیطان صفتم اومده بود خونه ، خیلی خودمو نگه داشتم چیزی نگم؛ اخرش ترکیدم، گفتم برای بار چندم مچ شوهرمو تو محل کارش با یه همکار زن مطلقه گرفتن و اوضاع وخیمه!!!! برادرم سوت زد و خندید ؛ انگار خوشحال شد

بابام تا حالا لب وانکرده بپرسه دردت چیه

واقعا همچین خانواده ای به چه دردی میخورن 

فردا میخوام زنگ‌ بزنم برادرم ازش بپرسم دلیل سوت زدن و‌خنده های بلندشو !!!!

چطور نوکریه خاله ها و‌داییاشو میکنه! چون مادرم دستور داده!

البته مادر از خدا بیخبرم خیلی دوبهم زن و بدجنسه و خانواده رو‌اینجوری از هم پاشونده

اگه براتون ماجرای شوهرم سواله تاپیکای قبلیم همه رو‌نوشتم مفصل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داداشتون خنديدن چون يه موضوع کوچيكو بزرگ كرديد

خیانت موضوع کوچیکه؟ درسته اکثر مردا عادی شده ولی برای زنا هیجوقت موضوع کوچکی نبوده

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

اونا نمیخوان تو جدا بشی و بشی سرباشون، نه حمایت عاطفی ازت میکنن نه مالی.   دردهاتو تو درون خودت بریز و با این زندگیت بساز.  شوهرتم میدونه خونواده ت پشتت نیستن، براش مهم نیست و هرکاری میکنه.

وقتی مهم نیست براشون چرا میگی بهشون.

سوت زده چون گفته داستان های تکراری خیانت و زن و دوست شوهر و...

خانواده های ایرانی برای دخترشون کلی تعصب دارن میگن زن هر بلایی سرش بیاد اصلا بکشنش باید زندگی بکنه ولی مرد بلانسبت هر گوهی دوست دارن میتونن بخورن 

افکار خانواده شوهرم همینه 

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

خنده و سوتش که مسخره و غلط زیادی بوده 

اما خب چیکار کنه ؟؟ 

شوهر شماس . انتخاب شماس . بقیه چیکار میتونن بکنن ؟

دخالت کنن طلاق میگیری ؟

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خنده و سوتش که مسخره و غلط زیادی بوده اما خب چیکار کنه ؟؟ شوهر شماس . انتخاب شماس . بقیه چیکار میتون ...

می‌تونست ادبشو رعایت کنه 

دخالت چی این خانواده مشخصه اصلا براشون مهم نیست جدا بشه یا بسازه