2777
2789
عنوان

بهشون میگم شوهرم رو با زن گرفتن میخنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 56 پست
من جای شما بودم ارتباطم کامل با خانوادم قطع میکردم ن ک برم عیب شوهرم بگم دوم مشکلات زندگیتو حل کن

با خانوادم ارتباطی ندارم 

قطع حساب میشه

چند ماه یک بار به اجبار میان یا میرم

در مورد شوهرمم انقدر دلم پره که گفتم بگم بیشتر آبروش بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که شوهرش فهمیده از اینا بخاری بلند نمیشه راحت داره کثافت کاری می‌کنه چرا؟چن کسی گوششو نپیچونده ...

خانواده یعنی زن و شوهر 

بقیه فامیلن 

قرار هم نیست بقیه به خاطر اشتباهات یکی دیگه خودشونو تو دردسر بندازن و برای خودشون مشکل ایجاد کنن . استارتر بره مهریه و نفقه شو‌ بذاره اجرا و جدا شه . به اینکه بقیه براش کاری کنن دل نبنده

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اینارو که خودمم بلدم و‌میدونمحمایت عاطفی و زبانی که میتونن داشته باشم

حمایت عاطفی و زبونی به دردت نمیخوره دختر 

تو الان نیاز به حمایت حقوقی داری که از شر اون مرد خلاص شی 

وگرنه من تا صبح بشینم بهت بگم آخی نازی . مرتیکه ی عوضی لیاقتتو نداشت . کثافت . عوضی . لجن

خب این برای تو آینده و سرمایه و زندگی میشه ؟؟

حرف رو بگیر 

روی کسی حساب نکن . برو دنبال ادب کردن همسرت

ولی بی گدار به آب نزن . اول خونه و ماشین رو به اسمت کن بعد جدا شو 

بنده خدا دل نبسته فقط از ناراحتی تاپیک زده جهت درددل

خب منم دارم واقعیت رو بهش میگم که اذیت نشه 

اتفاقا منطقی جلو بره خیلی بهتر از احساسی شدنه 

اینو کلی میگم 

منظورم فقط استارتر نیست 

ببین دخالت از هر طرفی باشه مشکل رو بدتر میکنه . یعنی فاجعه میکنه . شاید اولش حس خوب حامی داشتن بیاد سراغ آدم ولی بعدش پای دخالت و سلطه گری بقیه که باز میشه ، اینکه بخوان کمک مالی کنن و برای هر ریال بخوان منت بذارن سرش و کنترلش کنن روانش آسیب میبینه 

باید از اول با سیاست و منطق بره جلو . نه زیر منت این و اون بره ، نه از حقوقش بگذره ، نه از چیزی کوتاه بیاد 

امیدوارم زودتر مشکلش حل شه فقط ♥️🍃

خب منم دارم واقعیت رو بهش میگم که اذیت نشه اتفاقا منطقی جلو بره خیلی بهتر از احساسی شدنه اینو کلی می ...

درسته 

منم همینجوری میرم جلو؛ دوست ندارم برم زیر بار سلطه و منت کسی

ولی یه جاهایی کم میارم ؛ فقط:میخوام شنیده بشم 

پدر و مادر درب و داغون مثل والدین من خوش نام و آوازه ولی سمی و احمق

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

با اجازه ی اسی دوستان بیاید تاپیک آخرم لطفاً

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

میخوام زنگ بزنم برادرم بپرسم دلیل خنده ش چی بود؟؟

چکار کنه برادرت. بهت بگه خاهر من پشتتم؟ جدا شو؟ بگه نگران نبا؟

پسری که بالای سی سالشه و هنوز با پدر مادرش زندگی میکنه، همچین جنمی نداره. لذا میزنه به شوخی که ازش برادری نخوای. بنظرم تمرکزتو بزار روی خودت و توانایی هات

پدرم تا مجرد هستیم سختگیره وهی به دهن این و اون نگاه میکنه و هی میگه اینکارونکنید اونکارو نکنید و بعد که ازدواج میکنی تو هیچی دخالت نمیکنه و همش میگه دیگه شوهر کرده این دختر حرف زدن فایده نداره و اصلا سمت بحث نمیره و هیچ‌حمایتی در مقابل شوهرت انجام نمیده و پشتت نیست