2777
2789

روز اولی که دیدمش ب چشمام شک کردم

با اون همه مال و منال و ثروت اومده ناخونکار شده

شوهرش تاجر فرشه لندکروز داره 

بعد اومده ناخونکار شدهههههه

باورتون میشه؟ من هنوزم باورم نمیشه🤣 ولی خیلی ماهه هم صورتش هم سیرتش ماهه ماه چقد خانومه اخه

سود من از اون بیشتره ولی اون شوهرش با لندکروز میاد دنبالش من با تاکسی میرم خونه😂😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اونی که میاد دنبالش شوهرش نیست 

شایدم تو مراحل جداییه و به رو نمیاره

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چه ربطی داره عریزم در امد شوهرش برا خودشه بنظرم لازمه هر خانومی هر چند کم در امد خودشو داشته باشه

درآمد شوهرش برای خودشه؟!!!!!!!!!@خیلی مخالفم بااین حرف

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

خب می خواد درآمد جدا داشته باشه و برای خودش کار کنه.منم شوهر سابقم وضع مالیش خوب بود اما خودم با هزار و یک بدبختی و دردسری که راضی نبود سر کار برم می رفتم آرایشگری رنگ کار بودم.

❤️❤️ 

قیمت بنز،لندکروز،لامبرگینی،اسپورتیج رو بگید

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

شاید اونی که میاد دنبالش شوهرش نیست شایدم تو مراحل جداییه و به رو نمیاره

تو یه شهر کوچیکیم همه همو میشناسن

این خانومو قبل اینکه ناخونکار شه میشناختمش

مادرشوهرشم میشناسم

۱ ماه پیش شوهرش ی عروسی ای واسش گرفت تو کل شهر پیچید سروصداش