2777
2789
عنوان

تو خیابون مسخره ام می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 33 پست
دیگه هیشکی به اندازه مادر بچشو قشنگ و عالی نمی بینه ولی حتی مامانم بهم میگه زشتی اونوقت تو توقع داری ...

مامان من موهام فر بود به دوستش گفت این یکی دخترم موهاش مثل کنیزک ها فر و خندید   الان یادش نیست ولی من یادمه با اینکه خودم الان مادر دو تا بچه ام و بالای سی سال از اون روز می گذره 

یا خیلی می گفتند ای شوهر گیرش نمی یاد 

بگم به کتاب 

خدا خودش برات بهترینش می چینه نگران نباش

تو زشت نیستی فقط هنوز قیافت مد نشده عزیزم. یک زمان بود تو خیابون پسرا بهم میخندیدن بخاطر چال گونه هی مگفتن نخندی بهتره صورت چاله ای، یک فکم که حالت V شکل داشت بهم مگیفتن پوزه روباهی. الان میگن بوکال فت کردی؟ زاویه سازی فک کردی؟ یک زمان صورت تپل مد بود به ما میخندیدن الان هر جا میرم میگن عمل کردی فلان کردی. حالا شما هم غصه نخور یک زمان هم تایپ شما مد میشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من موهام فر بود به دوستش گفت این یکی دخترم موهاش مثل کنیزک ها فر و خندید الان یادش نیست ولی ...

موهای خالم فر و طلایی بود موهای بدبخت رو پسرونه میزدن میگفتن بلند میشه شبیه خورشید خانم! همه مسخره اش میکردن و کسی باهاش بازی نمیکرد اونم مجبور میشد همه اش با پسرا بازی کنه. الان هزکی خالمو میبینه میگه شبیه عروسکی چقدر خوشبختی. اخه خالم بور و چشم سبز هنوزم موهاش روشن ولی خب موهای سفیدشم‌زیاد شده مجبور رنگ بزاره