2777
2789
عنوان

تو خیابون مسخره ام می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 33 پست
دیگه عصر نمیرم بیرون کار واجبم داشته باشم فقط صبحا میرم که خلوته

بی خیال بابا

بخاطر یه مشت عوضیِ روانی ، زندگی تو تغییر نده

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا این حرفیه مطمئنم که زشت نیستی خدا هیچ کس رو زشت نیافریده فقط اعتماد به نفس نداری عزیزم . به کو.نت هم نباشه چرا اونطور کردن تو جامعه افراد مریض با دیدگاه مریضگونه کم نداریم بیخیالشون باش و کارتون خودتو بکن

والا من تو خیابون می رم آدم زشت نمی بینم اصلا خدا کسی رو زشت نیافریده شایدم جذاب هستید نگاه تون کردن ...

نه بابا هیشکی انقدر بدسلیقه نیست من واسش جذاب باشم

ببین من موهام فر اینقدر اذیت شدم اینقدر مسخره شدم اعتماد بنفسم به فنا رفت چون یاد نگرفته بودم زیبایی های خودم بشناسم الان هر بار جلو آینه می رم می گم خدا چی آفریدی 

یاد بگیر خودت دوست داشته باشی 

تاپینگ های قبلتو دیدم درونت رو پر از انرژی منفی کردی واقعا چرا داری اینکارو با خودت میکنی؟ دلیلش چیه ...

خودمم وقتی فکر می کنم به این آدمی که شدم تعجب می کنم انقدر اعتماد به نفس داشتم خیلی خودمو دوست داشتم ولی ۸ ساله نابود شدم از هر لحاظ موقعیت بدی داشتم از وقتی همه تو روم گفتن زشتی شروع شد همه چی

ببین من موهام فر اینقدر اذیت شدم اینقدر مسخره شدم اعتماد بنفسم به فنا رفت چون یاد نگرفته بودم زیبایی ...

دیگه هیشکی به اندازه مادر بچشو قشنگ و عالی نمی بینه ولی حتی مامانم بهم میگه زشتی اونوقت تو توقع داری من خودمو دوست داشته باشم

خودمم وقتی فکر می کنم به این آدمی که شدم تعجب می کنم انقدر اعتماد به نفس داشتم خیلی خودمو دوست داشتم ...

اونایی که روت گفتن زشتی بخدا قسم قلبشون سیاهه و اُقده دارنن خودت یلحظه  عمیق به اون آدما فکر کنی میفهمی که چطور آدمی هستن. با این انرژی منفی باعث میشه از خدا و نعمت هاش دور بشی. درون خودت رو تقویت کن مطمعنم توهم درونت هم قیافت خیلی بهتر از اون آدماست که قلبتو شکستن

وای چرا اخه؟ مگه میشه همچین مادری؟

ببین یه نمونشو واست بگم من همیشه موهامو کوتاه می کردم یه چند وقتی هست دیگه کوتاه نکردم بعد اینا بلند شده بودن من حال می کردم باهاشون اولین بار بود قد موهام تا این اندازه رسیده بود بعد اینارو باز میزاشتم یه روز خیلی جدی برگشت گفت ببند موهاتو اینجوری شبیه هموسو فیلم جومونگ میشی دیگه باز نزار

شوخی نکردا کاملا جدی گفت