دیشب رفتم بازار با اینکه لباس مرتبی ام پوشیده بودم ولی چند نفر با تعجب نگاهم می کردن دو تا پسرم که مسخره ام کردن ازم جلو زدن ولی یکیشون هی برمی گشت یه نگاه مینداخت بهم بعد با دوستش یه چیزی میگفت و میخندیدن قبول دارم زشتم ولی یعنی شبیه آدمیزادم نیستم که با تعجب نگاهم می کنن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا این حرفیه مطمئنم که زشت نیستی خدا هیچ کس رو زشت نیافریده فقط اعتماد به نفس نداری عزیزم . به کو.نت هم نباشه چرا اونطور کردن تو جامعه افراد مریض با دیدگاه مریضگونه کم نداریم بیخیالشون باش و کارتون خودتو بکن
ببین من موهام فر اینقدر اذیت شدم اینقدر مسخره شدم اعتماد بنفسم به فنا رفت چون یاد نگرفته بودم زیبایی های خودم بشناسم الان هر بار جلو آینه می رم می گم خدا چی آفریدی
تاپینگ های قبلتو دیدم درونت رو پر از انرژی منفی کردی واقعا چرا داری اینکارو با خودت میکنی؟ دلیلش چیه ...
خودمم وقتی فکر می کنم به این آدمی که شدم تعجب می کنم انقدر اعتماد به نفس داشتم خیلی خودمو دوست داشتم ولی ۸ ساله نابود شدم از هر لحاظ موقعیت بدی داشتم از وقتی همه تو روم گفتن زشتی شروع شد همه چی
خودمم وقتی فکر می کنم به این آدمی که شدم تعجب می کنم انقدر اعتماد به نفس داشتم خیلی خودمو دوست داشتم ...
اونایی که روت گفتن زشتی بخدا قسم قلبشون سیاهه و اُقده دارنن خودت یلحظه عمیق به اون آدما فکر کنی میفهمی که چطور آدمی هستن. با این انرژی منفی باعث میشه از خدا و نعمت هاش دور بشی. درون خودت رو تقویت کن مطمعنم توهم درونت هم قیافت خیلی بهتر از اون آدماست که قلبتو شکستن
ببین یه نمونشو واست بگم من همیشه موهامو کوتاه می کردم یه چند وقتی هست دیگه کوتاه نکردم بعد اینا بلند شده بودن من حال می کردم باهاشون اولین بار بود قد موهام تا این اندازه رسیده بود بعد اینارو باز میزاشتم یه روز خیلی جدی برگشت گفت ببند موهاتو اینجوری شبیه هموسو فیلم جومونگ میشی دیگه باز نزار