2777
2789
عنوان

از بس تنها بودم میخوام به پسره بله بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 37 پست
آدم و حوا فک کنم خودم ندیدم ولی شنیدم شرایطتتو بگو و خواستگاری که میخوای

عک نکنم پزشک مردی تو اون سایت ثبت نام کنه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا دلم باهاش نیستولی اون خیلی ذوق داره میگم وقتی بهم محبت کنه علاقه هم کم کم به وجود بیاد شای ...

ولی خودتون بهتر میدونین زندگی مشترک یعنی شریک شدن همین روزای تکراری و روتین زندگی. اونجا دیگه خبری از ابراز علاقه های خاص و ذوق زدگی نیست. اونجا میخواین چه جوری خودتون رو توی این رابطه نگه دارین و توجیه کنین بمونین؟

باهم مشاور پیش از ازدواج رفتین؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ولی خودتون بهتر میدونین زندگی مشترک یعنی شریک شدن همین روزای تکراری و روتین زندگی. اونجا دیگه خبری ا ...

نه هنوز کلا چهار بار همو دیدیم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

اسی همچنان میگم اینستا رو جدی بگیر و گاهی اگر مورد خوبی هست خودت یکم نزدیک شو مطمئن باش هیچ ایرادی ن ...

چجوری خودم نزدیک شم؟