2777
2789
زدم زنگ زدم ولی گفتن مشکلتو بگو بعدا رسیدگی میکنیم ولی کسی پشت خط نبود

بازم بزن مرتب

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

😥از کجا شناختنت حالا؟من کلا واسه نظرسنجی های معمولی میام نی نی سایت، اینجا اصلا درباره مسائل مهم نب ...

از تاپیک هام اسمم مشکلاتم وایی میخوام بمیرمم بچمو ازم گرفتن خدا اینارو لعنت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی پاسخگو نیست عزیزم فقط باته

🫤🫤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

دستم جایی نمیرسهه

ولش کن فراموشش کن....کاریه که شده 

مگر اینکه دونه به دونه هر هفته بدی نی نی یار تاپیک هاتو برات پاک کنه

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

کسی پاسخگو نیست عزیزم فقط باته

شماره دارن خودم دیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولش کن فراموشش کن....کاریه که شده مگر اینکه دونه به دونه هر هفته بدی نی نی یار تاپیک هاتو برات پاک ک ...

زندگیم از هم پاشیده کاری نکنم بچمو نمیبینم بدبخت شدم میفهمین کاش کمکم کنن جمع بشیم یکاری کنن

زنگگ زدم هیشکی جواب نمیده صدای ظبط سده ای که مبگه مشکلتو بگو

تفف بهشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40