2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشتش رو با پیاز سرخ کن کمی طلایی شد اب بریز بزار بپزه سبزیش خورد خورد بشه و خوب سرخ کن در حدی که رن ...

خب اینجوری لیمو عمانی کامل نمیپزه 

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
تمبر هندی که بزنی میشه قلیه ماهی!

خیر عالیی میشه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بعضیا یکی دو قاشق آردو باآب سرد مخلوط میکنن یواش یواش به قورمه اضافه میکنن وفقط بهم میزنن تاته نگیره ...

  وااای چکاریه خب سبزیتون خوب باشه بعد بذاری قورمه ساعتها جابیفته خودش لعاب داره

سبزی قورمه خوب باشه ریز خرد شده باشه و خوب سرخ شده باشه لیمو عمانی ادویه جات ترجیحا گوشت گوسفندی دمب ...

من فقط گوشت گاو میریزم

اونم بدون چربی

با گوشت گوسفندی اصلا نمیتونم بخورم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
وای رب گوجه تو قرمه سبزی اصلا جالب نمیشه به نظرم

من میزنم یکم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
سبزیو چجوری میپزی و سرخ میکنی عزیزم؟ من هر بار سبزیو سرخ کردم طعمشو دوست نداشتم بدون سرخ شده تو روغن ...

ببین من اصلا سبزی و سرخ نمیکنم بزارم فریزر این اشتباهه بنظرم. من سبزی و همینجوری میزارم فریزر بعد برا قرمه درمیارم تابه ک داغ شد سبزی یخ زده رو میزارم داخلش زیرش کمه کم با حوصله بدون روغن تا آبش خوووب کشیده بشه بعد مرحله ای روغن میریزم ک به خورد سبزی نره و چرب نشه الکی.. با حوصله تف میدم تا حسابی تیره میشه ولی نسوزه روغن کاملا سبز میشه و سبزی ها حالت ترد میگیرن و از هم راحت باز میشن 

چاشنی قرمه سبزی فقط و فقط نمک و فلفل حتی زردچوبه عطر سبزی و خنثی میکنه امتحان کن میفهمی منظورمو پیاز فراوونم نزن چون کمی شیرین میشه قیمه پیازش زیاد باشه خوبه اما قرمه نه

و اینکه زودپز مزه قرمه و عالی میکنه چون آبش کنه و خاصیت مواد حفظ میشه و حسابی جا میوفته 

البته بگم آشپزی سلیقه ایه و هرکی یه جور دوس داره من تعریف از خود نکنم شوهرخالم آشپزه و تو فامیل فقط دست‌پخت من و قبول داره 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

بعضیا یکی دو قاشق آردو باآب سرد مخلوط میکنن یواش یواش به قورمه اضافه میکنن وفقط بهم میزنن تاته نگیره ...

وااای نه اصلاااا آرد تو خورشت ظلمه واقعا اگه اصولی پخته بشه لعاب میده خورشت

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

بچه ها شما رب انار نمیریزید؟

من هروقت میریزم خورشتم شیرین میشه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792