ببین من اصلا سبزی و سرخ نمیکنم بزارم فریزر این اشتباهه بنظرم. من سبزی و همینجوری میزارم فریزر بعد برا قرمه درمیارم تابه ک داغ شد سبزی یخ زده رو میزارم داخلش زیرش کمه کم با حوصله بدون روغن تا آبش خوووب کشیده بشه بعد مرحله ای روغن میریزم ک به خورد سبزی نره و چرب نشه الکی.. با حوصله تف میدم تا حسابی تیره میشه ولی نسوزه روغن کاملا سبز میشه و سبزی ها حالت ترد میگیرن و از هم راحت باز میشن
چاشنی قرمه سبزی فقط و فقط نمک و فلفل حتی زردچوبه عطر سبزی و خنثی میکنه امتحان کن میفهمی منظورمو پیاز فراوونم نزن چون کمی شیرین میشه قیمه پیازش زیاد باشه خوبه اما قرمه نه
و اینکه زودپز مزه قرمه و عالی میکنه چون آبش کنه و خاصیت مواد حفظ میشه و حسابی جا میوفته
البته بگم آشپزی سلیقه ایه و هرکی یه جور دوس داره من تعریف از خود نکنم شوهرخالم آشپزه و تو فامیل فقط دستپخت من و قبول داره