2777
2789
سماق نه اما شده لیمو نداشتم آخر پخت آبلیمو کمی اضافه کردم و خیلیم خوب شده

من قورمه یکی رو خوردم فوق العاده خوشمزه بود ازش پرسیدم چطور پخت گفت به جا لبمو سماغ زده از گوشت بدون دنبه و چربی استفاده منم انجام دادم ولی فوق العاده چرب شد چون خود گوشت چربی داره باز و پر چدبی اصلا نشد بخوریش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاهی سماغم میزنم امانه بجا لیمو.. هر دورو باهم اضافه میکنم

من قورمه یکی رو خوردم فوق العاده خوشمزه بود ازش پرسیدم چطور پخت گفت به جا لبمو سماغ زده از گوشت بدون دنبه و چربی استفاده منم انجام دادم ولی فوق العاده چرب شد چون خود گوشت چربی داره باز و پر چدبی اصلا نشد بخوریش 

کدبانو نیستم ولی طعم دهنده قورمه سبزی میریزم خیلی هم سبزیشو تفت میدم ولی با شعله کم اگه وقت داشته باشم روغن هم نمی‌زنم می‌ذارم با آب خود سبزی آروم بپزه سر آخر روغن میدم و پیاز و گوشت رو اضافه میکنم و .. 

برخلاف قیمه قرمه سبزی پیاز فراوون نمیخواد تف دادن سبزی با حوصله و خوب سرخ بشه اخرای پخت سبزی قرمه ی ...

سبزیو چجوری میپزی و سرخ میکنی عزیزم؟ 

من هر بار سبزیو سرخ کردم طعمشو دوست نداشتم بدون سرخ شده تو روغنو بیشتر دوست داشتم

میگم شاید اشتباه انجام میدم

برای چاشنی چی میزنی

من قورمه یکی رو خوردم فوق العاده خوشمزه بود ازش پرسیدم چطور پخت گفت به جا لبمو سماغ زده از گوشت بدون ...

منم با سماق دوس ندارم اصلا فقط تو کباب دیگی سماق میزنم همین هر غذایی ادویه مخصوص خودشو داره تاریخچه داره اصالت داره اینا ک خیلی چیزی اضافه میکنن بنظرم ذائقشون عادت کرده 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

گلم من گوشت گوسفند استفاده میکنم شما چی

منم گوشت گوسفند میریزم. دمبه هم میریزم اگ گوشتت زود میپزه 

سبزی و سرخ کن بزار بپزه حداقل ۳. ۴ ساعت. بعد گوشت و پیاز و لوبیا سرخ کن بریز داخلش که گوشت له نشه  

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اگه بخوام با لوبیا قرمز درست کنم 1 قاشق میزنم لعاب بده اگ بخوام با لوبیا چیتی درست کنم نه چون خودش ل ...

بعضیا یکی دو قاشق آردو باآب سرد مخلوط میکنن یواش یواش به قورمه اضافه میکنن وفقط بهم میزنن تاته نگیره

اینم خیلی لعابدارش میکنه

نمی‌دونم گلم همان قرمه سبزی اصیل اصلی ایران

گوشتش رو با پیاز سرخ کن کمی طلایی شد اب بریز بزار بپزه 

سبزیش خورد خورد بشه و خوب سرخ کن در حدی که رنگ روغن سبز بشه 

اگه میخوای روغن بندازه صبح زود بزار تا ظهر 

یا نزدیک ظهر تا شام 

یکساعت قبل خاموش کردنش لیمو عمانی رو از یه طرف شکاف بده بنداز 

بعد که پخت زیرش رو کم کن خییییلی کم 

که نجوشه گرم بمونه نیم ساعت بعد روغن میندازه 

لوبیا قرمز مجلسی تره 

اما خب ما چیتی میزنیم 

من همینجوری میپزم با تایم طولانی والا همه فکر میکنن رستوران سفارش دادم

سبزیتو خیلی سرخ کن اما نذار بسوزه

لیمو عمانی هم اول با چاقو چند تا خراش بنداز بعد حدود ۲۰ مسچین بذار تو آبجوش تا تلخیش بره بعدم همراه گوشت و لوبیا بریز تو خورشت

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا