2777
2789
قبول نکن.شوهر من نگفته.اگر هم بگه قبول نمیکنم

شوهر‌منم نمیگه حتی نمی پرسه چقدر می گیری یا پولات چکار می کنی مصف حقوق خودشم هر ماه میده به من.. و بهم میگه تو پول داشته باشی من خیالم راحته... ولی ولی مشکل اینجاست که من اوسکول همیشه اولویتم شوهرم و پسرم بوده نه خودم.. حتی وقتی بدهی داریم من خودم خود بخود درگیری ذهنی دارم که چطور بدهی صاف کنیم ... و در نتیجه خودم اتومات دار و ندارم و پس اندازم همیشه گذاشتم وسط... الانم دوزار پس انداز ندارم مدیر آشغال بی شرفم هم از جنگ به اینور حقوقم کم کرده .. مولتی میلیاردر هست ولی خلاف جهت کار می کنه ... از دماغ خودش و خانوادش بیاد حق من می خوره....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بدبخت چرا خودزنی میکنی کی از تو ایراد گرفت خودت به همه میپری بی دلیل عین خاله زنکا میری تاپیکای ...

ریپ نزن براش بی محلش کنی بیشتر میسوزه 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

میگه سرکار نرو ازتو که خیری نرسیده فرقی نداره برام ک نمیبینه اینقدر طلا گرفتم ک بتونیم خونه بخریم

شما یه خانم تحصیلکرده و شاغل و مستقلی

بگو همین که سرم به زندگی گرمه دستم تو جیب خودمه جلو تو دستمو دراز نکردم اینا همه خیره 

خواهر از من به تو نصیحت مرد جماعت پررو میشن با این حرفا که بیا پس انداز کردم خونه بخر و...

اگه پس اندازت به اندازه ای هست که خونه بخری واسه خودت بخر 

چرا پولتو به شوهر بدی خونه بخره به نام خودش بزنه آخرشم زر بزنه بگه تو خیر نداری واسه م؟

اسی تو رو یادم اومد.

ولش کن از این مرد شوهر برات درنمیاد.مگراینکه تو برده اش باشی و کار کنی و خرجش کنی و بعدشم بری واسه مادرشوهرت حمالی.

بشین خوب فکر کن ببین کسی ک تو رو نمی خواهد تهش چی میشه؟نقشه نداره برات؟

تو انقد بدبختی که مشکلات بلوغ که زودرنجی و جوشو.. است به روی کسی میاری اخی بیا👍🏻عکسم

خخخ داداش ۲۰ سالته . تو اصن جوشاتو بردار بعد عکس بذار باز قول میدم تو افق محو شم 

تو انقد بدبختی که مشکلات بلوغ که زودرنجی و جوشو.. است به روی کسی میاری اخی بیا👍🏻عکسم

بهت میگم جواب نده 

خوشت میاد ارزش خودتو بیاری پایین؟ اتفاقا اینا مریضن هر چی بیشتر بحث کنی بیشتر خوششون میاد

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

بزرگوار این حرفیکه میزنم به عنوان یک مرد می زنم شوهر شما من فکر می کنم احساس میکنه شما داری ازش سوء استفاده می کنی خصوصا که داره دو شیفت کار می کنه به نظر من حرفش را قبول کن و قسمتی از حقوقت را بگذار برای خانه چون بسیاری از مرد ها بیرون از خونه با مرد های دیگه درد و دل می کنند و در مورد زن هاشون میگن از ویژگی زن هاشون میگن اگر رفیق یا همکار شوهرتون زنش پولش را بیاره تو خونه و به شوهرت بگه این روی ذهن شوهرت تاثیر میگذاره و میره روی مخش و اذیتش میکنه دائما پس با شوهرت هماهنگ کن و حتما قسمتی از پولیکه در میاری را برای کار خونه بگذار خواهر من هم که کار می کنه باید پولش را بیاره تو خونه خرج کنه و خواهر من اینکار را می کنه