2777
2789
عزیزم مردای الانو با قدیم مقایسه نکن الان ۹۰ درصد نر هستن نه مرد

بله نباید مقایسه کنم🌷

دعام کن لطفا

دعات کردم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اول طلاهاتو با زبون نرم ازش بگیر..هر خواسته ای داره لفظی بگو باشه..طلاها رو ک گرفتی بعدش بفکر اینده ات باش...خودت بهتر میدوتی ایا ارزشش داره باهاش بمونی یا ن..انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اون دوتا شغل داره من حقوقم ۱۳تومنه

خدای نکرده نمیخوام کار و زحمتتو بی ارزش کنم  ،ولی شوهرت دندون تیز کرده واسه ۱۳ تومن  تازه میگی اونم که طلا میخرم !!!!! مگه خودش چقدر حقوق میگیره که این حرفو میزنه ؟؟؟؟!!! خیلی رفتار یه سری مردا زشته

خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

والا ما چیزی ب اسم پول من پول تو نداریم 

ازین حرفا نداریم باهم همه رو میریزیم وسط باهم خرج میکنیم

میشه انلاین شاپ کودکمو فالو کنی حمایت شم؟Nikan.kids_shop

ب نظرم شوهرت خیلی پر رویه 

خب تو طلا مبخری و در آینده احتمال اینکه بفروشی و شوهرت هم پول بذاره روش خونه بخرید و مشترک  هست چرا داره جلو تو رو میگیره مگه اینکه یا ب تو اعتماد ندارع یا خودش ی گهی خورده و احتمال طلاق میده 

ب نظر من قبول نکن در اسلام و در قانون ایران زن اگر شغل داشته باشه و هیچ منافاتی با آبرو مرد و کارتی خونه نداشته باشه درآمدش متعلق ب زن هست و شوهر هیچ دخل و تصرفی ندارع 

همسر من گاها ازم پول قرض میگیره  اما فعلا هم نامزدم اما دیگه اگر اینجوری بگه دهنشو آسفالت میکنم عشق و علاقه سر جاش و محبت هم سر جاش اما حق و حقوق هم سر جاش  بنظرم قبول نکن 

خب تو اروپام خرج نصف نصف تو امریکا مگه برابری نمی خواید

برابری توی همه چی نه فقط مخارج

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

خب تو اروپام خرج نصف نصف تو امریکا مگه برابری نمی خواید

اونجا بعد جدایی همه اموال نصف میشه
فقط مهریه نیست، کلا دارایی افراد در این فاصله بدست اومده تقسیم میشه

کارهای خونه رو هم دوتایی انجام میدن

مگه خانم متاهل از نظر قانون نفقه نداره؟

بگو تو هزینه ای به من پرداخت نمیکنی هزینه خونه و اجاره وظیفته اگه قراره خرج خونه کنی بهتره جدا زندگی کنی به اقاتم بگو یا هزینهامو تو پرداخت میکنی و بابت نفقه ندادن شکایت میکنم یا اینکه کاری به حقوقم نداشته باش بزار برای خودم بمونه 

بقول قدیمیا محکم بزن محکم نخوری

من سرکار میرم 

به شوهرمم کمک میکنم اما هر ماه شده چند صوت برای خودم طلا میگیرم 

مرد رو هر جور عادت بدی همینجوریه 

البته خریدی لباس و وسایلم با خودمه 

نذار استقلال مالی رو ازت بگیره هیچ وقت نگو تو کارتت چه قدر داری 

من شوهرم تمام تلاشش میکنی خداییش اما مخارج خیلی گرونه ..بالاخره باید کمک باشه اما وظیفه نشه