2777
2789

نمیدونم یکسری ادما چرا انقدر ذات خرابن مادرشوهرت چجور ادم بی وجدان طلاهای عروس نگهداشته 

بجای اینکه بزن دهن پسرش بگه مرد باش یادبگیرند با زنت همه چی بساز 

نسل این ادما کی قطع میشه کی این همه عوضی بودن نمیبینیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا شما کارهای مربوط به خونه رو انجام میدی؟! 

آیا حاضره در صورت مشارکت شما توی مخارج خونه، کارهای خونه رو هم تقسیم کنید؟! 

من خودم مجردم ولی به نظر من عادلانه نیست زن ریالی از حقوقش رو توی خونه نیاره و از اون طرف هم کارای خونه رو اصلا انجام نده 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

برو مشاور یا با یه وکیل صحبت کن. این چه زندگی هست آخه. منظورش چیه که همه خرج ها با تو باشه؟ حالش خوبه؟ عقلش کم شده و اینکه من واقعا بعید می دونم این حرف های خودش باشه. 

باید طلاهات رو پس بگیری ولی راهش رو وکیل می دونه

بهم فشار بیاره نمیرم

خواستم بگم.شده سر کار نرو ولی بهش پولی نده چون الان اینقدر پرو هست پول بهش بدی دیگه میخواد چیکار کنه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
یه مقدار به اسم خودمه یه مقدار فاکتور ندارم هدیه اس هدیه مامانشم بود دیگ پس گرفتن ازم نمیدن بهم

اسی فاتحه این زندگی خونده است 

میدونم ناراحت می شی اما از کارهای آقا معلومه زیاد امیدی نداشته باش. 

داره بهونه میتراشه بی سر و صدا تمومش کنه

این‌چه زندگیه ی واقعا لباس و همه چی پای خودته بعد الان خرج و خوراک و اجاره رو هم میخواد بندازه به تو ...

شاید نظرش همینه 🤔میخواد این زندگی پای این زنش باشه بعد زیر زیرکی با پول خودش زیرآبی بره از مردا هر چی بگی بر میاد عجب خرج خونه کلا پا من کار خونه کلا با من بی ادب نشم 😅ولی اگه قراره اینجوری باشه شوهر میخوام چیکار برا شیاف کردن 🤐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

عزیزم ببین بهت چی میگم. درسته مستقل بودن و دست ادم توجیب خودش بودن خییییییبی خوبه. ولی نمیشه که هم توی خونه بپز بشور کارکن هم بیرون کار کنی بااینکه وضع مالی همسرت خوبه. اگه خیییییلی در مضیغه نیستی لطفا دیکه سرکار نرو بشین خونه و از خودش خرجی بگیر تمام و کمال 

من خودم خرج میکنم مثلا خرج بچه هام اونم دلبخواه اگر شوهرم بگه گوش نمیدم زور بهم میاد

تمام خرج هامم که برای خونه میکنم ریز به ریز با تاریخ مینویسم تو دفترم تا بخاد چیزی بگه دفترو میندازم جلوش

تازه شوهر من نود درصد مواقع ناهار خودش درست میکنه و ظرف میشوره 

ماهارو میبره مدرسه و سرکار و برمیگردونه

البته چندباری پررو شده که مهمون تو غذا باشیم که من قبول نکردم 

مرد رو بدی روی سرت هم سوار میشه

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626