2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اشکالی داره اونم مث تو داره زحمت میکشه

کارای خونه چی خونه داری با کدومه؟

اسی جان خواهشا از همین الان رو نده تو داری زحمت خونه رو میکشی اگه با همین منوال پیش بری و وسط راه میبینی عه  هم خستگی کارای خونه رو دوشته هم بیرون تازه اقا دو قورت و نیمشم باقیه اون هزینه خودته سرمایه خودته وظیفه تو همون کارای خونس همین بعدا پشیمون بشی سخت تره ها باز بدعادت میشه

اینی که میگم کلی نیست

ولی من اول چون سرباز بود خرج نخواستم 

متاسفانه حتی حلقه نقره گرفتم

بعدها وقتی چیز کمی هم  می خواستم میگفت چه خبره نداااارم

با اینکه داشت درآمدش متاسفانه خوب بود اما خرج من نمی کرد

آخر سر فهمیدم پولشو خرج بقیه میکنه(یعنی به جز خرج مادر و پدرش که اعتراضی نمی کردم ،خرج بقیه میکرد و من تو گوشیش پیاماسو دیدم )

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اینی که میگم کلی نیستولی من اول چون سرباز بود خرج نخواستم متاسفانه حتی حلقه نقره گرفتمبعدها وقتی چیز ...

اتفاقا کلیه عزیزم هرچی بساز تر باشی سواستفاده بیشتره نامزد منم همین بود خرجاش واسه بقیه بود 

همین که خرج خودت و لباس خودتو بخری کافیه اونم که وضعش بد نیست خوبه، الان نیاین بگین لباسشم شوهرش باید بخره این فقط پس انداز کنه برا خودش اینطوری ام نمیشه همون نره سر کار بهتره. من این مدل زن دیدم میره سر کار یک قرون خرج نمیکنه همه رو از شوهرش میگیره زندگیشونم هرروز جنگ و دعواس خب این چه زندگی

اونم مثل شما ها اعتقاد زن باید پولشو قایم کنه همه چیشو شوهرش بخره

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

ولی اون دوتا شغل داره من حقوقم ۱۳تومنه

وا چه دندون گرده برای پول کم تو نقشه کشیدخ قبول نکن بگو نمی خوام وظیفه خودته طبق شرع و قانون

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اجاره خونه هم بهم میگه خودت بده

چند سالتونه 

چند وقته ازدواج کردید ؟؟

درآمد شوهرت چقدره. قسط میده ؟؟

اگر درآمدش کمه کمی کمک کم مثل بعضی خریدای خونه اونم در حد ۳ تومن 

اما اگر درآمدش زیاد گدا بازی در میاره یه فکری کن. 

اون میخاد پولاشو جمع کنه پس انداز کنه 

تو کارکنی خرج کنی

حس میکنم همسرت داره با برنامه جمع آوری مال و اموال پیش میره .نمیدونم چ نقشه ای داره ک اینقد سفت و سخته .من یه تایمی شاغل بودم علاوه بر پول خودم که دستم بود .شوهرم پول تو جیبیمو هم میداد و هیچوقت نپرسید پولت چقده یا چکارش میکنی.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔