2777
2789

عزیزم با این شغال دوست بودی؟ شوهر یکی از اشناهامون خونه اقساطی خریده بودن بعد دوتا وام داشت یکی رو همسرش یکی خودش پرداخت میکرد حتی پول پیش رو دونفری داده بودن بعد شوهر احمقش اقساط تموم شد رفت بنام مادرش کرد. خداروشکر مادره مرد و خواهراش نزاشتن خونه شو پس بگیره و چون ارث مادر بود سهم برابر شد و الان چندمنطقه پایین تر خونه مستاجری توی سن ۵۲سالگی! هم خودشو تو پیری اواره کرد هم زن و بچه هاش 

خدا از روی زمین اینارو برداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینکارو کنم آخر زندگیمه 😔من بااینا کاری نکردم دارم عذابم میدن

زندگی که توش فقط سو استفاده طرف باشه میشه چی بشین خونه خرجتو بده جونش در بیاد واقعا پدر مادرا چه پسرایی تربیت میکنن

منم اصلا از این خرجا ندارمولی من مجرد ک بودم ی پولی یطوری بهم رسید بقیشم از بابام گرفتم ی مغازه خرید ...

من سه دنگ یه خونه رو خریدم با برادرم شریکم/ زمینم خریدم ولی متاسفانه هزینه ساخت ندارم / ماشینم دوسال پیش عوض کردم منظورم برای ۴/۵سال اینده اس 

زمینم بنام مادرمه/ خونه بنام خودمه ناراحتم به زودی اسم مادرم میکنم. 

متاسفانه پدر من برای پز هم شده همه چیز رو لو میده برای همین از خونه و زمین اطلاع نداره. 

الان ۱ماهه آروم هم شده نمیاره بهم میگه بشرطی میارم بری خونه مادرت کلا

خب پس هدفش برای طلاق جدی 

تو هم که راضی نیستی از زندگیت بشین تصمیم منطقی بگیر طلاهاتو بردار و برگرد. یه چیز بگم؟ میدونم جدایی سخت ولی موندن سخت تر 

الان جوونی عمرت رو برای این ادمی که حتی لقمه هاتم داره میشماره نزار

من سه دنگ یه خونه رو خریدم با برادرم شریکم/ زمینم خریدم ولی متاسفانه هزینه ساخت ندارم / ماشینم دوسال ...

خب پس نذار با خبر بشه‌

اگ برادرات قابل اعتماد نیستن حتما از مامانت ی نوشته محضری چیزی بگیر و ثبت کن ک خونه و زمین برای تو و با پول توعه و فقط ب نام مادرته و تو رمان مناسب ب خودت برگردونده میشه.

زمینم میتونی شراکتی بسازی و واحد برداری