حتما جدی جدی پیگیری کن .همینجا خبرشو بزار که چیکار کردی و چیشده . بعدشم از این به بعد یه ارایشگاه برو توی هفته الکی بگو شده سه تومن ، یه لباس بخر برای خودت یه تومن بگو شده ده تومن .تمام .هر ماه بهش پیام بده بگو پولم تموم شده داری یه دو تومن بزنی برام کارتم خالیه . حالا مهمم نیست بزنه یا نه .ولی دست پیشو بگیر .انقدر ازش پول بخواه و بگو ندارم تا دیگه جرات نکنه بگه خرج خونه بده یا چیز دیگه
چون من به شوهرم گفتم هرموقع بیای خونمون منم میام شوهرم کلا نمیاد منم دیگ نرفتم اونام یه زنگم نزدن
با سیاست رفتار کن این حرفا و غر زدن مردا رو لجباز میکنه چرا میدون رو خالی میکنی برو اتفاقا خونشون با مهربونی محبت بگو بخند تا نتونن شوهرت رو در نبودت پر کنن همه جا همراهش باش با لجبازی همه چی بدتر میشه از من به تو نصیحت از حالا با مهربونی و سیاست باهاش رفتار کن اونم تحت تاثیر خانوداش اینجوری رفتار میکنه زندگیتون رو بخاطر خانواده ها زهر و خراب نکنید و حتما برید با هم پیش مشاور با مهربونی ببرش با هم برید پیش مشاور و حتی شده سر کار نرو یا با کمک مشاور با درایت با هم پولاتون رو جنع کنید و خرج کنید که شما هم آرامش داشته باشی ایشون هم راضی باشه یک جوری با سیاست بکشونش طرف خودت با غر زدن و دوری کردن و از اون طرف خانوادش پر میکنن ازت دور میشه بکشونش طرف خودت سیاست به خرج بده مردا عاشق حمایت و تعریف و تمجیدن بهش بگو میدونم دوسم داری میدونم برام همه کار میکنی مدام این جور چیزا رو بهش بگو تا باورش بشه که اینجوری هست خلاصه لجبازی و غر زدن و نرفتن خونه مادرش کار رو بدتر میکنه یک جوری رفتار کن با سیاست که بیاد خونه پدرت تو هرچی بدگویی خانوادش رو جلوش کنی اون بدتر میشه اتفاقا برعکس باید جلوش با خانوادش خیلی خوب باشی تا ببینه و باد بگیره اینجوری بیشتر دوستت داره و جذبت میشه و برات مه کار میکنه حتی سر کار نری هم بنظرم خوبه ولی بازم میگم با سیاست و حتما برید مشاوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😭😭نفهمه هرچی هست زیز سر مادرشه خیر نبینه زندگی مون زهر کرده
منم کارمندم ۱۶میگیرم و ۱۹ساله کار میکنم همه خرج خونه و اقساط پای شوهرم هست .منم پول لباس خودم و آرایشی و خریدهای معمول خودم را میدم .این میبینه تو داری،قوی میشی حرصش گرفته و میخواد دستت خالی باشه.من اگر قرضی بخواد بهش میدم ولی رو پول من حساب نمیکنه
ما هردو شاغلیم و درامد هردومون استفاده میکنیم منم قرعه خانگی شرکت میکنم واسه پس انداز و طلا خودم البته من از همسرم راضیم همه بچه دار هم کار خونه کمکم میکنه