2777
2789
عنوان

کاش بتونیم بفهمیم عزیزانمون که فوت کردن الان اون دنیا در چه حالن

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 67 پست
اموات وقتی میمیرن براشون مث خوابه اینوقران بصراحت نوشته در برزخ سرگردان روزمعادتقاص میدن اینومطمئن ن ...

نه ساختگی نبود ازنزدیکان من همین تجربه ی تجربه گر ها پیش اومد همه رو کامل تعریف کرده ولی من اصلا قبول نکردم وقتی برنامه رو باراول دیدم فهمیدم بنده خدا همه رو راست میگفته

لایک نکنید .توروخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدررر دردناکه چفدر سخته من آرزو دارم یک بار دیگه پدربزرگم بهم زنگ بزنه ،بگه کجایی عزیزجونم همیشه من ...

منم پدر از دنیا رفتن ،  آدم خوبی بودند اما همیشه از کمبودهای زندگی  میگم  ،از این که کمتر بهمون رسیدگی میکرد ،بهمون پول زیاد نداد  الان تاپیک شما رو دیدم خیلی ناراحت شدم  یعنی متوجه میشه؟؟؟ 

منم پدر از دنیا رفتن ، آدم خوبی بودند اما همیشه از کمبودهای زندگی میگم ،از این که کمتر بهمون رسید ...

حدا رحمت کنه پدرتون رو

لطفا ببخشید ایشون رو ،چون ممکنه از دلخوری که شما دارین اذیت بشن

اموات وقتی میمیرن براشون مث خوابه اینوقران بصراحت نوشته در برزخ سرگردان روزمعادتقاص میدن اینومطمئن ن ...

همین دیگه 

هرکسی یه چیزی میگه 

قرآن یه چیزی میگه برنامه تلویزیونی یه چیزی میگه آخوندا یه چیزی میگن 

ولی من دوست دارم بدونم اینهمه تهمت زد الان درچه حاله (مامانم خیلی تهمت میزنه از مادرش به ارث برده وگرنه من مادربزرگمو زیاد ندیدم مارو دوست نداشت بچه های خالمو داییمو دوست داشت ) 

نه ساختگی نبود ازنزدیکان من همین تجربه ی تجربه گر ها پیش اومد همه رو کامل تعریف کرده ولی من اصلا قبو ...

جالبه اما قران چندتا داستان داره که وقتی طرف زنده میشه ازش میپرسن چمدت مرده بودی ومیگه مثلا نصف روزمعروفترینش داستان حزیل پیامبرکه باالاغش ازقبرستون میگذشته واون اتفاقهامیفته صدسال مرگ رو میگه نصف روز

حدا رحمت کنه پدرتون رولطفا ببخشید ایشون رو ،چون ممکنه از دلخوری که شما دارین اذیت بشن

😭😭😭  همش به خودم  میگم دیگه آخرین باره ، اما باز تکرار میکنم  چون  من و خواهرم اذیت شدیم ایشون با ما نزدیک 6 دهه تفاوت سنی داشتند ، تو زندگی خیلی سختی کشیدند ، ما درس خون بودیم اما به جایی نرسیدیم ،ما فقط درد دل میکنیم😢

همین دیگه هرکسی یه چیزی میگه قرآن یه چیزی میگه برنامه تلویزیونی یه چیزی میگه آخوندا یه چیزی میگن ولی ...

هردوشون باندازه ای که بهت صدمه زدن یروزی بدستوپات میفتن اگراین دنیا نشه اون دنیا

😭😭😭 همش به خودم میگم دیگه آخرین باره ، اما باز تکرار میکنم چون من و خواهرم اذیت شدیم ایشون با ...

تروخدا ببخشیدشون،حتی از ذهنتون هم پاک کنین ،فکر کنین تو رفاه بودین و این قسمت بوده

من باور ندارم بعد مرگ هنوز باشیم اگرم باشیم این چیزی که الان هستیم نیستیم و تبدیل میشیم به یه انرژی که معلوم نیس چیه ولی شخصیت خاطرات همشون با مرگ جسم از بین میرن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
تروخدا ببخشیدشون،حتی از ذهنتون هم پاک کنین ،فکر کنین تو رفاه بودین و این قسمت بوده

الهی بمیرم  😭😭، نه ما وضع بدی نداشتیم  کلا تو دوران مدرسه  سخت گذشت ، تو خرید لباس و ...

ممنونم از شما 

برای ما دعا  کنید شاغل بشیم ، ازدواج کنیم  خیلی نا امیدیم