2777
2789
عنوان

کاش بتونیم بفهمیم عزیزانمون که فوت کردن الان اون دنیا در چه حالن

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 67 پست
برزخ بر دنیا محیط است پدربزرگت هرزگاهی بر دنیا مشرف میشه و شما رو میبینه این غصه خوردن ها ناراحتش می ...

الهی قربونش برم من ،موقع فوتشون من پیششون بودم

هیچ وقت نمبتونم اون لحظات رو از یاد ببرم 

من و مادرم بردیمشون بیمارستان 

نمیتونم بگم چطور رسیدیم و چه حالی داشتیم 

خیلی ناخودآگاه رفتم دست دکتر رو کشیدم بردم سمت ماشینمون که پدربزرگم توش بودن گفتم تروخدا بیا آقای دکتر

دلتنگی ،و سختی که من اون روز به چشم دیدم برام دردناکه 

باخودم میگم چرا بین این همه نوه و بچه من و مادرم باید این خاطره بد برامون میموند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت شدن از دغدغه و استرس این دنیا 

به نظرم اون دنیا جهنم هم باشه جات بهتره از اینجاست لااقل پیش خدایی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چقدر همدل بودیم🫠

رفتم شمارشو تو پیام رسان مختلف نگاه کردم زده بود بازدید خیلی وقت پیش حالم بده 😭😭

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
راحت شدن از دغدغه و استرس این دنیا به نظرم اون دنیا جهنم هم باشه جات بهتره از اینجاست لااقل پیش خدای ...

اونا هم سختی های خودشونو کشیدن ،پدربزرگم شغلشون خیلی سخت بودن ،نگهبان جنگل بودن،تک و تنها تو جنگل تو سرما و گرما

رفتم شمارشو تو پیام رسان مختلف نگاه کردم زده بود بازدید خیلی وقت پیش حالم بده 😭😭

چقدررر دردناکه 

چفدر سخته 

من آرزو دارم یک بار دیگه پدربزرگم بهم زنگ بزنه ،بگه کجایی عزیزجونم 

همیشه منو صدا میزدن عزیزجون

فقط یک بار دیگه صداش رو بشنوم😭

آره واقعاً مادربزرگم اونقدر گناهانش زیاد بود دلم براش میسوزه دلم میخاد بدونم الان کجاست چیکار می‌کنه

اموات وقتی میمیرن براشون مث خوابه اینوقران بصراحت نوشته در برزخ سرگردان روزمعادتقاص میدن اینومطمئن نیستم ولی فکرکنم یعده کمی بعدازمرگ تقاص میدن نظرم اینه اون برنامه تلویزیونی زندگی پس اززندگی هم ساختگی بودالبته نظرشخصیمه