یعنی الان عشق من کجاست منو میبینه صدامومیشنوه گریه هاموچی دلتنگیهام
کاش زنده بود
تحمل این غم رو ندارم کاش باهم میرفتیم یعنی مرده ها اگاهن
قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔
آره خیلی خوب میشد اگه میدونستیم منم دوس دارم بدونم پدربزرگام و مامان بزرگم اونجا چیکار میکنن کدوم طرفن.. پسرم ک صد در صد حالش خوبه و داره کیف میکنه ولی بازم دوس دارم بدونم تو چه حالیه
ارواح مؤمنین در بهشت برزخی هستش و از نوشیدنی ها و غذاهای برزخی میخورن و به دید و بازدید هم میرن و در حال دعا کردن هستن
براش خیرات بفرستید
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔