2777
2789
عنوان

به طرف تواینستا برم درخواست بدم یا نه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 53 پست
بستگی ب طرف داره از اونا نباشه ک بگه طرف عاشقمه بهم ریکوئست داده😂

میدونی باهاش حرف نمیزنم 

همش میپره وسط حرف بین منو دوستش، استوری منو از طریق یکی از همکلاسیام دیده داره همش لحن منو تکرار میکنه😐

سه بار چهار باز تکرارش میکنه همش

بعدش بم نگاه میکنه میاد از قصد روبروم میشینه

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا شما آریایی هستید آریایی رو از رو نجابت ماها گذاشتن به خاطر اینکه پروانه بودیم به دست آوردنمون سخت بود چرا ارزشتونو پایین میارید به خدا که یه روز پشیمون می‌شید بزارید برای به دست آوردنتون تلاش کنند مسئولیت قبول کنن نه اینکه خرجتونو بابا بده حالشو اون کنه

نه ولش کن خودتو کوچیک نکن

میدونی باهاش حرف نمیزنم 

همش میپره وسط حرف بین منو دوستش، استوری منو از طریق یکی از همکلاسیام دیده داره همش لحن منو تکرار میکنه😐

بقیه بچه ها دانشگاتونو ک اون فالوشون کرده دنبال کن که پیجت رو اینستا بهش پیشنهاد بده

فکنم داده

فکنم داده

خب پس بذار خودش بیاد ولش کن

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

میدونی باهاش حرف نمیزنم همش میپره وسط حرف بین منو دوستش، استوری منو از طریق یکی از همکلاسیام دیده دا ...

عزیزم اینا توهم های ما دختراست اومد به من نگاه کرد کنارم نشست الکیه

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

دنیا دو روزه یه درخواست اینستا نمیتونی بدی؟

میدونی باهاش حرف نمیزنم 

دختره

دو روز دیگه میای میگی ریپلای یا لایک نمیکنه یا بک نداده یا خدایی نکرده قلبمو شکست حواست باشه

میدونی باهاش حرف نمیزنم 

خب پس بذار خودش بیاد ولش کن

میدونی باهاش حرف نمیزنم 

میدونی باهاش حرف نمیزنم همش میپره وسط حرف بین منو دوستش، استوری منو از طریق یکی از همکلاسیام دیده دا ...

پس فکر کنم بهت حسادت میکنه؟ چون گفتی دختره، و سعی داره تقلید کنه ازت

9teen ── .✦ 

سلام ، بنظرم درخواست نده! مطابق تجربه ای که داشتم ، آدما دقیقا از اونجایی که بفهمن بهشون علاقه مند ش ...

دوستاش دیگه فهمیدن من ازش خوشم میاد صددرصد خودشم فهمیده 

حالا نمیدونم یکی از همکلاسیام استوری منو نشون اون داده، اونم هرسری منو میبینه تحریک میکنه ادای لحنمو درمیاره😐

جالب اینجاس باهاشم حرف نمیزنم ارتباطمو قطع کردم