2777
2789
عنوان

به طرف تواینستا برم درخواست بدم یا نه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 53 پست
دخترا شما آریایی هستید آریایی رو از رو نجابت ماها گذاشتن به خاطر اینکه پروانه بودیم به دست آوردنمون ...

وایی حوصلم سررفت

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

خب که چی

باهغش حرف نمیزنم ارتباط مستقیممو قطع کردم 

یه مدت بهش تپجه داشتم رفتارم که عوض شده دوستاش پیگیرن ببینن من هنوز بهش اهمیت میدم یا نه 

استوری منو دیده الان همش ادای لحن خودمو درمیاره بعد بقیه میگن خب اینو استوری نذار دیگه مسخرت میکنن😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی باهاش حرف نمیزنم همش میپره وسط حرف بین منو دوستش، استوری منو از طریق یکی از همکلاسیام دیده دا ...

تا خودش به زبون نیورده هیچ فکری نکن ، منم خیلی وقتا ازین کارا میکنم اما هیچ حسی به کسی ندارم

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

میدونی باهاش حرف نمیزنم همش میپره وسط حرف بین منو دوستش، استوری منو از طریق یکی از همکلاسیام دیده دا ...

ب گواه تاریخ بخوادت مثل یه مرد به خودت میگه اما تو هم بی محلی نکن ولی خودت پا پیش نذار 

خجالت بکش دختر ...خودتو کوچیک نکن..‌ تو کلاس چشمتون به چشم هم میفته...

باهاش حرف نمیزنم ارتباط مستقیممو قطع کردم 

یه مدت بهش توجه داشتم رفتارم که عوض شده دوستاش پیگیرن ببینن من هنوز بهش اهمیت میدم یا نه 

استوری منو دیده الان همش ادای لحن خودمو درمیاره بعد بقیه میگن خب اینو استوری نذار دیگه مسخرت میکنن😐

ب گواه تاریخ بخوادت مثل یه مرد به خودت میگه اما تو هم بی محلی نکن ولی خودت پا پیش نذار

نه دختره همکلاسیم پسرنیستش

تا خودش به زبون نیورده هیچ فکری نکن ، منم خیلی وقتا ازین کارا میکنم اما هیچ حسی به کسی ندارم

دخترهه😂

بقیه بچه ها دانشگاتونو ک اون فالوشون کرده دنبال کن که پیجت رو اینستا بهش پیشنهاد بده

یارو دختره

دخترهه😂

وا خب درخواست بده دیگه چه اشکالی داره 

چقدر عجیبید

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

ببین ریسکش بالاست که اصلا این ادم چه واکنشی نشون بده 

در بهترین حالتش اینه که اونم از تو خوشش میاد که این بعیده چون اگه بود خودش میومد جلو 

ولی به بدترین حالتش هم فکر کن که اگه ادم حسابی نباشه تو کلاس این جو رو ایجاد میکنه که تو هولشی و آبروت میره

به نظرم یه ذره دیگه زمان بده

یا از سرت میفته یا اتفاق دیگه ای

ببین ریسکش بالاست که اصلا این ادم چه واکنشی نشون بده در بهترین حالتش اینه که اونم از تو خوشش میاد که ...

باهاش حرف نمیزنم ارتباط مستقیممو قطع کردم 

یه مدت بهش توجه داشتم رفتارم که عوض شده دوستاش پیگیرن ببینن من هنوز بهش اهمیت میدم یا نه 

ببین ریسکش بالاست که اصلا این ادم چه واکنشی نشون بده در بهترین حالتش اینه که اونم از تو خوشش میاد که ...

همش میپره وسط حرف بین منو دوستش، استوری منو از طریق یکی از همکلاسیام دیده داره همش لحن منو تکرار میکنه😐

سه بار چهار باز تکرارش میکنه همش

بعدش بم نگاه میکنه میاد از قصد روبروم میشینه