2777
2789
چه دلت بزرگه ما درو باز نمیکنیم اصلا مگر اینکه طرف خیلی نزدیک باشه و مشکل جدی پیش اومده باشه زمان قا ...

من نمیتونم با کسی بد باشم 

هرکسی عقیده ای داره منم برای عقیدتون احترام قائلم 🙏

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

بله حرف درسته شما شرایطتون سخته ولی همه مثل شما نیست شرایطشون

هر کسی باید برای شرایط دیگران احترام بذاره

همه چیز فقط فراهم بودن مواد غذایی نیست، تصور کن یه دعوای خیلی بد با شوهرت کردی و قهرین، یا خودت یا بچه ات مریض شدین، حوصله خودتونم ندارین چه برسه به مهمون!

اصلا سوال اینجاست چرا باید یه نفر انقدر بی ملاحظه و خودخواه باشه که با وجود این همه راه های ارتباطی قبل رفتنش به طرف خبر نده؟! 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد جدی نگیر الکی حرف میزننمثلا باباشون سر زده بیاد میخوان محل ندن

نینی سایتیا خیلی عجیبن 

شاید باباشون رو هم راه ندن

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

این چه حرفیه خوشگل

احساسم به مهمون بی دعوت اینه 

آدم وقتی کسی رو دعوت نمیکنه یعنی یا دوسش نداره و نمییخواد باهاش رفت و آمد کنه ، یا شرایط دعوت نداره 

کسی که خودشو دعوت کنه یعنی به صاحبخونه احترام نمیذاره ، پس احترامی هم نمیبینه

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

هر کسی باید برای شرایط دیگران احترام بذارههمه چیز فقط فراهم بودن مواد غذایی نیست، تصور کن یه دعوای خ ...

عزیزم،من هنوز نرفتم خونه خودم 

و عقدم 

و شهر ما اینکه سر زده جایی بری اصلا عیب نیست 

ولی بخدا من خودم اصلا مهمونی نمیرم 

ولی وقتی مهمون سر زدع میاد 

یه جورایی انگار رسم هستش که به نحوه احسنت ازش پذیرایی بشه و احترام گذاشت

احساسم به مهمون بی دعوت اینه آدم وقتی کسی رو دعوت نمیکنه یعنی یا دوسش نداره و نمییخواد باهاش رفت و آ ...

عزیزم به طور مثال 

وقتی یکی از فامیلای نزدیکتون که خیلی هم دوستش دارین یع شب سر زده بیاد خونتون بهش بی محلی میکنین؟

عزیزم،من هنوز نرفتم خونه خودم و عقدم و شهر ما اینکه سر زده جایی بری اصلا عیب نیست ولی بخدا من خودم ا ...

همون دیگه، با دنیای واقعی هنوز اشنا نیستی انقدر محکم ادمای دیگه رو محکوم میکنی 

نمیدونم کجا زندگی میکنید که تماس گرفتن انقدر برای ساکنینش عجیب و سخته

مهمون حبیب خداست 

بهتر بود قبلش یه خبر کوچیک‌ میداد اما اگه به هر دلیلی خبر نداده عیبی نداره ، اومده یه سر بزنه و بره ،  در دین اسلام به احترام و پذیرایی از مهمان تاکید شده و مهمون با اومدنش برکت میاره ✨

همون دیگه، با دنیای واقعی هنوز اشنا نیستی انقدر محکم ادمای دیگه رو محکوم میکنی نمیدونم کجا زندگی میک ...

نمیدونم چرا شما فشاری میشین که ما از مهمونای سر زدع مون پذیرایی میکنیم؟!!!

منم تاپیکم مختص بع یه عده ی خاصی هستش 

شما نمیتونین پذیرایی نکنید احترامم نزارین

مهمون حبیب خداست بهتر بود قبلش یه خبر کوچیک‌ میداد اما اگه به هر دلیلی خبر نداده عیبی نداره ، اومده ...

بله عزیزم،احترامشون واجبه حالا هرکی که میخواد باشع

اخه ادم واسه خوردن که نمی ره خونه کسی که انتظار هم داشته باشه.اون که سرزده میره خودش نباید انتظار دا ...

گفتم اگه طرف مشکلی براش پیش اومده یا چیزی اوکیه ولی اگه همینجوری برا دید و بازدید میخاستن بیان واقعا یه تماس و یه پیام به جایی برنمیخوره که، والا فامیلا ما فقط وقتی سرزده میان که میدونن اگه خبر بدن شاید یک درصد نه بشنون، ساعت ۵ صبح یهو زنگ خونه میزنن 

خب شما که تو راهید یه زنگ بزنین دیگه سرزده رفتن چه رفتاریه خب 

ما مثلا تو محله کسی اتفاقی هستیم و میگیم حالا ک اینجاییم یه سر به فلانی هم بزنیم زنگ میزنیم میگیم خونه هستید کاری ندارید ؟ گفتن هستیم میگیم ما مثلا نیم ساعت یه ساعت دیگه میرسیم الکی صبر میکنیم تا آماده کنن خودشونو برا مهمون همه آدما ک یک سره زندگیشون مرتب و سر نظم نیست جدا ما یبار داشتیم خونه رو رنگ میکردیم مهمون اومد جا نبود بشینن یبار وسط اسباب کشی یبار منو همسرم وسط یه دعوا جدی در حد جدایی ،بعد باید جلو اونا همو بغل میکردیم هیچ شبم موندن مجبور شدیم جفتمون بریم اتاق خودمون همسرم زمین خابید ، بیاید قبول کنیم سرزده رفتن بیشعوریه مگر در مواقع مشکل جدی که اونم باز وقتی میشه خبر داد چرا نباید داد 

اگه وضع مالیش بد نباشه عهد قجر که نیست این همه غذاپزی هست

منظورم که کلا غذا نیست 

این روزا تو خونه ی هرکس 

یه چیزی پیدا میشه برا خوردن حتی یه املت ساده 

منظورم احترام گذاشتن و بی محلی نکردنه

نمیدونم چرا شما فشاری میشین که ما از مهمونای سر زدع مون پذیرایی میکنیم؟!!!منم تاپیکم مختص بع یه عده ...

اولا محترمانه صحبت کن یعنی چی فشاری شدی!!!

ثانیا تاپیک زدی تحمل نظرات مخالف نداری خب چرا تاپیک میزنی؟ شمایی که داری بقیه رو محکوم میکنید که شماها کی هستین که به مهمون سرزده بی احترامی میکنید اینا! ما که نگفتیم شما چرا احترام میذارید!

نمیدونم چرا شما فشاری میشین که ما از مهمونای سر زدع مون پذیرایی میکنیم؟!!!منم تاپیکم مختص بع یه عده ...

عاخه ماها همیشه خونه زندگیمون مرتب و اوکی نیست در حد مهمون و حس بدی به خودمون پیدا میکنیم وقتی شما از زندگی بی نقص و پرفکتتون میگید . بعضیا خودشون شب گرسنه میخوابن دوستم ندارن جلو مهمون شرمنده شن ، اینا دیگه گفتن داره ؟